Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

hee yanlış anlamışım demek ki  bende telefon kötü sandıydım :P :D
Çevrede mediamarkt varsa 669 muş 1tl daha kar :P :D
hani güven sorunu v.s için netten almam diyorsan ben hepsiburadanda kiliksadan da çok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım kliksa özellikle 1 ünde geliyor ve kargo ücreti almıyor zaten teknosanın versiyonu ve telefon burada biraz daha ucuz ;)

[spoiler]http://www.kliksa.com/urun/general-mobile-discovery-4-gb-beyaz-akilli-telefon/901853277?utm_source=cimri&utm_medium=referral[/spoiler]
  mesela burdan alırdım alcak olsam :P Arkasında sabancı desteği var nede olsa mağazadan alsanız bu desteği bulmak zor :P

FilmsizKalma

17 haziran 2013 resmi satış tarihi idi ilk çıkacağı gün.. 15 haziranda sipariş vermiştim.. 18inde elimdeydi telefon. Gerçeğini hiç elle tutmamış görmemişken almıştım.. 11 ay olacak yakında. 449tl ye gelmişti ozamanlar.

Elinizde kalır dediler,
Güncelleme almaz dediler,
Garantisi sadece İstanbul da dediler..

Bi kere of demedim aldığım için.. Şu anki parasını bile hak ediyor.. bu paraya başka marka telefon alacak olsanız.. Gmd nnin size sunduğu özelliklerin yarısını zorla toplarsınız.

Android den korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum.. Dünyanın %80 ıda öyle düşünmüş olacak ki.. Android pazarı rakiplerinin 5 katı bazılarının 2 katının karesi felan olmuş..

Yakında Gmd için androidin son sürümü olan 4.4.2 Kitkat Güncelleme olarak yayınlanacak bu haberi de vereyim..

Coulers79

Şans olsa banada denk gelirdi, yakınlarım hep bundan aldı. Siz şimdi PTC'de tıklarsınız bunla. Öyle bir anlattınız ki Lumia'nın adını unuttum. :g

aydyar13

Bekeli yorumun teşekkürler.

Hakan hocam ben evin yarısını hepsiburada dan aldım ama telefonu bir yakınım alacak onun için araştırıyorum. O biraz soğuk internetten almaya. Artık ona neresi uygunsa ordan alır GMD yi :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Mayıs 2014, 22:08:54
Şans olsa banada denk gelirdi, yakınlarım hep bundan aldı. Siz şimdi PTC'de tıklarsınız bunla. Öyle bir anlattınız ki Lumia'nın adını unuttum. :g
Banlanmaycağını düşünürsen tıkla zaten tıklanmıyor değilki :P
firefox kullanıyorum eklentilerim bile var :D IDM'mde gelmiş en çok kullandığım üçlüm IDM-firefox-Kmplayer dı muhteşem üçlü aynen gelmiş androide gelde androidden vazgeç :P

ElisaMcCline

Ben öneride bulunmadan geçecektim konuyu ama;
ben de telefon arıyorum, bir kısım arkadaşların bilgisi dahilinde. Lumia 525 te karar kıldım :)
Mağazalarda göremedim aslında, sadece özellik olarak ve TR de bulabileceğim bir telefon olarak inceledim.

Bir mağaza bulursam gidip alacağım.

Lumia 525 e de bir bak bence :)
520 nin gelecek için eksik bulduğum birkaç yönüne bir parça iyileştirme gelmiş. Çözünürlük ve multimedya pek ellenmemiş.
ve fiyat 499 TL.

Neyse işte, aklınızda olsun :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar şu anda görünen, Lumia 525 olacak gibi ama henüz gidip/görüp almadım.

Coulers79

Ban varsa tık olmaz, benim telefonun göstermeyen TV'si, çektiği belli olmayan kamerası var. Videolardan resim bile çekiyor ama görüntüsü kötü.
Şarjı aldığım günden beri 2 gün gitmiyor. Günlük 5 dakikalık 2 görüşme yapsam şarjı bitiyor, şişmiş telefona sığmıyor. Müzik veya radyo dinlemeye enerjisi yok. Haliyle oyun falanda yüklemedim. Tek alma sebebim navigasyonuydu, kullanımında zorlansamda.
TV'den almıştım sakın öyle bir hata yapmayın diye yazıyorum.      (hydr)          (sinir)           >:(            :X

bilalyuzugullu

bana da neobux, probux, clixsense ve bilumum ptc sitelerine tıklama yapabileceğim bi tablet önerebilecek varmı acep :D

ElisaMcCline

Android 4.1 altında flash desteği vardı, üstünde yok biliyorum.
I pad olabilir ama fiyatları win8 lere göre birz daha yukarıda kalacaktır.

W8 bir tablet alacaksın, olacak bitecek işte :D
Araştırmadan ilk gördüğüm uygun fiyatlı Windows tablet. Daha uygunu var mı bilmiyorum. bakmak lazım  :)

[spoiler]http://www.gold.com.tr/lenovo-mix10-59391123-10-1inc-w8-office-silver-tablet-pc_u[/spoiler]