Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Amacım burada Android fan'cılığı yapmak değil, ama ben 3 sene önce galaxy s2 aldım, bugüne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı, tüm ihtiyaçlarımı da fazlasıyla görüyor :) Windows kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama Nokia dışındaki WP lere de bir göz at derim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 20:44:36
Çer olsun çöp olsun zorla değil kullanmayın indirmeyin yahu işinizi yarayacak PC'de kullanılan herşey var hele enson KMplayer'ımda geldi artık androidden başkası yok benim için PC=Andorid telefonum :P  :D ,virüsten faaln korksak bilgisayar kullanmam :P ben hariç ailede samsung telefondan başkası yok (yeğende iphone4s oda aileden sayılır :P ) hepside memnun.Hele kardeşim baaak baaak bu sende yok falan deyipte delirtmeye çalıssada ulen eşşoluğuu :P  (babam hariç ) diyip o parayı versem bende baaaak baaakk derdim 3 tane alırdım ule senin o telefonu alacağıma. telefonla uzaya çıkmıyacağım için işimi görüyor yeter deyip konuyu kapadıydım :P :D GM kullanıyorum memnunum diyeyim o zaman arkadaşlarımız/arkadaşlarınız/kardeşlerimiz/abilerimiz/ablalarımız v.s. kullanmayı bilmiyorsa biz napak :P :D

Belediyeye şikayet edicem len seni, çöp ev diye baskına gelecekler :))

ben telefonu gerçekten telefon ve iletişim özellikler ağır basarak kullanıyorum ve 7/24 kullanıyorum.
İşim için de kullanıyorum. Artık telefonlar bizilerin uzuvları gibi...
Titreyen arada zorluk çıkaran bir eli kim ister :) Bilmiyorum, ben istemem :)

Birkaç saat zorladığım androidlerin neler yaptığını gördüm.. O yüzden sen onu kullan ben de bunu diyorum :D
Aynı şeklde kulanmadığımız kesin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Calyente - 28 Nisan 2014, 23:16:28
Android'in stabil bir sistem olduğunu düşünmüyorum ama yine de gittim Android telefon aldım neden aldım bende bilmiyorum :D Iphone'u kesinlikle savunmuyorum ama en iyi market Iphone'da.

Evet halihazırda en iyi maket ma ürün kalitesi eskisi gibi değil. Verilen paraya acırım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 28 Nisan 2014, 23:20:04
Amacım burada Android fan'cılığı yapmak değil, ama ben 3 sene önce galaxy s2 aldım, bugüne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı, tüm ihtiyaçlarımı da fazlasıyla görüyor :) Windows kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama Nokia dışındaki WP lere de bir göz at derim :)

Senin adına gerçekten sevindim. Çünki gerçekten çok az kişi bunu söylüyor.
Kullanım şeklin onun çalışmasına daha uygun belki de.

Android işletim sistemi gerçek bir yapı değil aslında. Sanal (VM üzerinde) çalışıyor.
Bir çekirdek yapısı olsa çok şey değişebilir ama kimsenin umurunda değil, çünki firmalar bir taraftan satış odaklı reklamlarıyla yine de ürünü pazarlayabiliyor ve pek çok fun var.
Birileri vazgeçmeden bu işkenceye son vermeyecekler bence.

Stabil olması zaten yapısı gereği mümkün değil. Ama makul kullanımda ve sistemini çok zorlamıyorsan tabii ki neden olmasın.
Telefon en nihatetinde telefondur.

Kendisinde S4 eşimde S3,  olan bir arkadaşımın oğlunda da S3 mini var.
Onlara her gittiğimizde ooo diyor abim gelmiş..
telefonu içeri girerken vestiyere bırakır gibi tam şarj ile teslim ediyoruz :D
Ancak çıkarken alabiliyoruz. Aynı şekilde onlar bize geldiğinde benim telefom artık benim olmuyor onlar gidene kadar :)

İlk gördüğünde bayağı bir şakalaşmıştık, Kız telefonu o abi yaa falan diyordu, bir de sarı benim telefon :D
Şimdi bundan soraki telefonum belli diyor :)

WP8 için en iyi deneyimi Nokia dışında hiçbir marka sunamaz.
Micrisoft un satın aldığını ve kendi için de çalışmalar yaptığını ayrıca Nokia nın dehşet bir yazılım desteği olduğunu hatırlatırım :)

TwofuN

Androidde özgürlük var wpde o özgürlük yok. Ama stabilite açıdan wp derim. Marketi daha yeni yeni gelişiyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Nihat - 28 Nisan 2014, 23:40:12
Androidde özgürlük var wpde o özgürlük yok. Ama stabilite açıdan wp derim. Marketi daha yeni yeni gelişiyor

Heh işte buna hastayım bak :D

Ne var mesela özgürlük adına android ile ne yapabiliyorsun WP 8 de yapamadığın :)
Birilerini sormuyorum ama, seni soruyorum :)

TwofuN

Rom atma olayı. İstersen telefonun General Mobile Discovery olsun ROM ile sony xperia z1, istersen samsung s4, istersen iOS, istersen window phone yapabilirsin(iOS ile WP göstermelik oluyor ama oluyor).

hakanatik01

Elisa hocanın da microsoftta çalışıtığını belirtirim ama :D 

Android iyidir boşverin siz :D onların microsoftu varsa bizimde googlemız var (lböyle yazınca neden chrome kullanmıyom diye düşündüm onu karıştırmayak :P :D )  rakamlara görede WP bişi yapamayacak,çatlayacak ,patlayacak :P :D Belli süre geçince elisa hoca koşacak peşinde ooo en sevdiğim komşum  diye :P (gyk)

hamzakursad

Alıntı yaptığımı farzet hocam, çok uzundu boşa yer kaplamasın :)

S2 yi zorlayabildiğim kadar zorladığımı düşünüyorum, bilmiyorum belki de kullandığım romla alakalıdır, stock rom sevmiyorum, custom rom var. Root yaptığın zaman tadından yenmiyor bence :) Tabiki de herkes için en iyi telefon, işini en çok gören telefondur :) Symbian zamanında nokia hastasıydım, şimdide android :) Bilmiyorum belki birgün wp kullanırsam o zamanda vazgeçilmezim o olur, bilemeyiz  :P ama eğer wp den memnunsan başka işletim sistemine bakma ;) alacağın telefon için şimdiden hayırlı olsun, wp ye sahip telefonları pek billmediğim için öneri de bulunamayacağım :) Bol şanslar  :y

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 23:48:25
Elisa hocanın da microsoftta çalışıtığını belirtirim ama :D 

Android iyidir boşverin siz :D onların microsoftu varsa bizimde googlemız var (lböyle yazınca neden chrome kullanmıyom diye düşündüm onu karıştırmayak :P :D )  rakamlara görede WP bişi yapamayacak,çatlayacak ,patlayacak :P :D Belli süre geçince elisa hoca koşacak peşinde ooo en sevdiğim komşum  diye :P (gyk)

:D :)) -:))