Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 14 Nisan 2016, 02:47:59
Benim sorunum bu değil. Siteye vpn yokken giriyorken boş bir sayfa karşıma çıkıyor. VPN ile girince tamamiyle sayfalar yükleniyor.

bende de öyle.

kazims

magnumrox3

Alıntı yapılan: kazims - 14 Nisan 2016, 03:31:40
başka browser ile deneyin
Telefonda bile denedim girmiyor.4G ile girince aciliyor fakat reklam tiklamaya korkuyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elektronick

Alıntı yapılan: symphony111 - 12 Nisan 2016, 23:51:42
You have been suspended. Reason: ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

daha önce minutestaff tan bu şekilde ban alan arkadaş oldu mu? Ticket açsak düzelme ihtimali var mı?
aynı sorun ne yazıkki bendede diger bir sitede oldu admine bilet attım minutestaff ile ilgili dedi orayla görüş dedi acaba minutestaffa ticket atsammı bir etkisi olurmu arkadaşlar ve @kazims   ???

kazims

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Nisan 2016, 14:23:31
aynı sorun ne yazıkki bendede diger bir sitede oldu admine bilet attım minutestaff ile ilgili dedi orayla görüş dedi acaba minutestaffa ticket atsammı bir etkisi olurmu arkadaşlar ve @kazims   ???

denemeden birşey diyemeyiz.

durduğu yerde bunu neden yapıyo anlamak zor.

dediğim gibi cheat reklam oluyor dikkat etmek lazım

tıklamadan önce iyice bakın.

Alıntı yapılan: Cep42 - 14 Nisan 2016, 19:27:14
+1

bol kazanç

symphony111

Alıntı yapılan: powercan - 13 Nisan 2016, 12:17:09
Hocam aynısı banada oldu. Zaten olur olmadık yerde dollarclix admini cakiyor bize. Yok VPN yok cheater diye 2 defa kaydı.  3. De minutestaff çaktı.  Nereye mail attin. Cevap gelince bilgi verirmisin?

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Nisan 2016, 14:23:31

[email protected] adresine mail attım ama henüz geri donen olmadı arkadaşlar.

Elektronick

bir expoler reklamı onaylıyorsan iş bitmiştir bence ne demek şikayet bence bu işte bir numara var eger uymayan veya yasak olan birşey var ise onay verme o zaman yani bir örnek vercek olusam : nasılki vpn proxy ile giriş yapmak yasak ise öylede bir denetim gerekir reklam veren kafasına göre bir ip noyu şikayeti üzerine o kişi hilekar durumuna düşerse o reklam verenin vebali üzerinedir bu durum daha çok kişinin başına gelebilir dikkatli olun zaten expolere işlere minutestaffın limit koyması beni kıllandırmıştı bu aralar çok expolere iş yaptım hiçbirinin reklamlarını tıklamamazlık yapmadım bot reklamlarınıda şimdiye kadar hiç tıklamadım olmayan expolere işlerinide zorlamadım
şimdi minutestaff a bilet atıpta kendimi iyice açıga çıkarmayıda istemiyorum açıkçası çünkü devam ettigim diger sitelerde var ama hiç birinde bu uyarıyı almadım

kazims

System: ptcman Completed the Offer "Wannads" worth 50 points !!

son günlerde 6 anket yarıda kaldı sizi beğenmedik dediler

bugün yakaladım mobil bankacılık anketi çıktı

Elektronick

Alıntı yapılan: kazims - 17 Nisan 2016, 00:15:44
System: ptcman Completed the Offer "Wannads" worth 50 points !!

son günlerde 6 anket yarıda kaldı sizi beğenmedik dediler

bugün yakaladım mobil bankacılık anketi çıktı
teşekkürler @kazims sayende haberimiz oldu bende tamamladim :)
Eger yine böyle anket olursa burdan bildirirsen çok iyi olur..