İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Benim sorunumu halen düzeltemedi TTNet bu arada, kimse neden olduğunu bilmiyor bence :D Ya da modem arıza yaptı bir şekilde o yüzden düzelemiyor...

hakanatik01

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Ağustos 2012, 20:39:16
Benim sorunumu halen düzeltemedi TTNet bu arada, kimse neden olduğunu bilmiyor bence :D Ya da modem arıza yaptı bir şekilde o yüzden düzelemiyor...
8
bugün arkadaşımda internete bağlanmıştı ne zaman modemleri değişti benim haberim yok uzun süredir TTnet kulanıyorum airties RT-205  çokta memnununm maşallah nazar değmesin) var hala:) şimdi abone olanlara tplink gibi birşey vermişler onlada kablosuz bağlanmayıp kabloyla sorunsuz bağlandık nedense bizde onu anlamadık bu arada eminiz modem kablosuz  :P acaba dedik laptoptamı sorun, aldık bizim eve geldik benim nete sorunsuz bağlandı sizin sorunda böyle birşey olabilir mi bilmiyorum ama birde kabloyla deneyin bakalım ne olucak sonuç

son olarakta şimdi dikilide olmak vardı çok severim orayı:)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Ağustos 2012, 03:22:24
Alıntı yapılan: YingYang - 04 Ağustos 2012, 03:00:59
Şuan İzmir/Dikili deyim  ;) Yaz dönemi için 2 aylık ttnet yalın internet bağlattık ,13 gün bağlanması sürdü ,bağlandıktan sonra da 1 gün internetli 2-3 gün internetsiz  kalıyoruz (d) Sebebini kendileri de bilmiyor  (d) Ev merkezde olmasına rağmen  :D  Bağlattığımıza pişman olduk seneye yaz ttnet bağlatmak mı töbee  (sinir)

Turcell vıın biraz daha iyi en azından tüm gün internetsiz kalmıyoruz :D

Bunun tek yalın açıklaması, TTnet in sizi gayet yalın bir şekilde kazıklamış olduğu hocam :g
Zaman belli, para da işliyor :D Ama siz kullanamıyorsunuz. Sanki başka birilerinin sitemindeki sorunu çözmelerini istiyormuşsunuz gibi, sorunun nereden kaynaklandığını da bulamıyorlar ??? :D ilginç :D

:D :D

Bugün ttnete tavrımı koydum hocam  :D Bugün akşam 5 e kadar internet sorununu çözersiniz yada ben modem ve sözleşme ile gelirim interneti iptal ederim dedim  :)

Ttnet bizde sorun yok dedi internetiniz açık,telekom binasında tüm internet bağlantı kablolarının  olduğu  bir binaya gittik.

Durumu anlattım ,eve gelen bağlantı kablolarını kontrol ettiler   :) Bide ne görelim bizim internet kablosu dışarda bağlı değil  :P

Başka kabloları bağlarken bizimkini çıkarıvernişler yanlışlıkla :P (sinir) (sinir) 4 gün internetsiz kalmamıza sebeb oldular ve haberleri yok  (sinir)
Bakalım bundan sonra kaç gün ttnetli olacağız :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 05 Ağustos 2012, 03:11:03
:D :D

Bugün ttnete tavrımı koydum hocam  :D Bugün akşam 5 e kadar internet sorununu çözersiniz yada ben modem ve sözleşme ile gelirim interneti iptal ederim dedim  :)

Ttnet bizde sorun yok dedi internetiniz açık,telekom binasında tüm internet bağlantı kablolarının  olduğu  bir binaya gittik.

Durumu anlattım ,eve gelen bağlantı kablolarını kontrol ettiler   :) Bide ne görelim bizim internet kablosu dışarda bağlı değil  :P

Başka kabloları bağlarken bizimkini çıkarıvernişler yanlışlıkla :P (sinir) (sinir) 4 gün internetsiz kalmamıza sebeb oldular ve haberleri yok  (sinir)
Bakalım bundan sonra kaç gün ttnetli olacağız :D

Hadi hayırlı olsun :D ve de geçmiş (tir inşallah) olsun :D

nouma26

Bundan sonra sorunsuz bir ttnet kullanmanız dileğiyle hocam  :)

enderege

Alıntı yapılan: YingYang - 05 Ağustos 2012, 03:11:03
4 gün internetsiz kalmamıza sebeb oldular ve haberleri yok

Hocam sizde bir bilanço çıkarın. Neo dan 4 günde şukadar, clickbank dan şukadar para vs... kazanmama engel oldunuz deyip bi tazminat davası dayayın gitsin.  :P :g :g :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

avni59

su an itibariyle internetim gelmıs bulunuyor.sorunsuz bır sekıldı kurulumu yaptım.adamlar sozunun erıymıs  :y

abcb

Hayırlı olsun Avni Hocam,yeni  internetinizi güle güle kullanın
İşinizin kısa sürede halledildiğine sevindim  :)

tolgacan86

yingyang hocam hem geçmiş hem hayırlı olsun, olur böyle şeyler lütfen normal karşılayalım :D

avni seninde hayırlı olsun ödemen :)

abcb