İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

evet yukardan uyarı çıkıyor eklenti gerektiğine dair. ''bu sayfadaki tüm öğelerin gösterilmesi için ek uygulamalar gerekli'' şeklinde.
ama mavi ekran falan yok; tüm bannerler gayet güzel görünüyor ve linkleride çalışıyor  :y

avni59

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 09 Ağustos 2012, 14:18:16
evet yukardan uyarı çıkıyor eklenti gerektiğine dair. ''bu sayfadaki tüm öğelerin gösterilmesi için ek uygulamalar gerekli'' şeklinde.
ama mavi ekran falan yok; tüm bannerler gayet güzel görünüyor ve linkleride çalışıyor  :y

sarkı calıyomu hocam ? onun ıcın eklentı ıstıyo olabılır.

bilalyuzugullu

hayır çalmıyor, evet muhtemelen onun içindir o zaman :)

lovablegs

Alıntı yapılan: avni59 - 09 Ağustos 2012, 14:19:17
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 09 Ağustos 2012, 14:18:16

sarkı calıyomu hocam ? onun ıcın eklentı ıstıyo olabılır.

evet bende güzel bir şarkı çalıyor :)

FilmsizKalma

Bende direk girebiliyorum hata felan yok ..Ama şarkı çalmıyor

hakanatik01

herşey normal bendede. şarkıyı  IDMden dir belki otomatik indiriyorda:)
http://hyipandptc.net/musics/Jessie%20J%20-%20Price%20Tag%20ft.%20B.o.B.-cutmp3.net.mp3 adresinden indirlebilr :g
Jessie J - Price Tag ft. B.o.B.-cutmp3.net.mp3
IDM den bu siteden birşey indirme dedim tekrar girdim şarkıyı çalıyor sorunsuz gibi

FilmsizKalma

evet idm şarkıyı başta dinletmiyor malesef :D

yingyang16

En tekilinden 1 Hit de benden  :D  Sorun yok  ;) Şarkı güzelmiş  :y

tolgacan86

aynen sorun olmadı IDM yok zaten, fiyatları çok aşırı uygun görününce dolandırıcı hissi oluşuyor insanda biraz daha arttırmanda fayda var :P

gokovic

2 gundur bi sitede bu hatayı alıyorum. 2 kez ticket attım ama bi cvp gelmedi. Sadece bu site ile alaklı derken Offernation sitesinden de girdigimde aynı hatayı almaya basladım.
Çerezleri felanmı silmem lazım acaba nasıl düzelir bu olay bilgisi olan varmı.

[IMG]http://i1256.photobucket.com/albums/ii494/gokovic/1-8_zpsa4aa725c.png[/img]

Cheater yazıyor sürekli. Sitede hangi bölüme girmeye girmeye calıssam hep burası cıkıyo karsıma.