İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

internetten konu acılmısken yarın yalın internet paketıne gecıs yapcaz.acaba telefonsuz ınternet yanı yalın ınternet kullanan varmı ? bi kac sorum olacakta :D

hakanatik01

bende izmirdeyim sorun yok şimdilik balçova tarafında:) ama 3-4 gün önce uydudamı ne bi sorunmu çalışmamı ne vardı, ne TV falan izleyebilmiştik nede birşey yapabilmiştik aşama aşama bişiler yapıyolarsa belki sizin taraftadır bu kez.Gene klasik cümleyi kurayım internet yoksa metroda çalışma vardır:P

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Ağustos 2012, 22:28:20
bende izmirdeyim sorun yok şimdilik balçova tarafında:) ama 3-4 gün önce uydudamı ne bi sorunmu çalışmamı ne vardı, ne TV falan izleyebilmiştik nede birşey yapabilmiştik aşama aşama bişiler yapıyolarsa belki sizin taraftadır bu kez.Gene klasik cümleyi kurayım internet yoksa metroda çalışma vardır:P

Evet bizde de sorun vardı Turksat genel çalışma yapıyordu ama bir akşam sürdü TV'nin kesilmesi :) İnternet de öyle bir şeydir umarım düzelir çabucak :)

abcb

Alıntı yapılan: avni59 - 03 Ağustos 2012, 22:21:43
internetten konu acılmısken yarın yalın internet paketıne gecıs yapcaz.acaba telefonsuz ınternet yanı yalın ınternet kullanan varmı ? bi kac sorum olacakta :D

Ben yalın internet kullanıyorum
İnşallah yardımcı olabilirim

btguven

Geçen akşam süperonline bağlantım aynı şeyi yaptı 30 dk gelmeyince aradım teknik destekten düzelttiler. Sorununuz 15-20 dk yı geçince direk telefon açın bağlantı portlarını değiştirip düzeltiyorlar.

avni59

Alıntı yapılan: abcb - 03 Ağustos 2012, 23:35:07

Ben yalın internet kullanıyorum
İnşallah yardımcı olabilirim

acaba 8 mb hızda bı dusme durumu oluyormu,pıng sorunu varmı onlıne oyunlarda etkısı buyuk cunku.kesilme baglantı kopması gıbı sorunlar varmı.yanı kısaca normal telefonludan - si veya+sı nelerdır.cevaplarsanız cok memnun olcam.

abcb

acaba 8 mb hızda bı dusme durumu oluyormu,pıng sorunu varmı onlıne oyunlarda etkısı buyuk cunku.kesilme baglantı kopması gıbı sorunlar varmı.yanı kısaca normal telefonludan - si veya+sı nelerdır.cevaplarsanız cok memnun olcam.

Yalın intterneti 1.5 senedir kullanıyorum Avni Hocam
8mb hızda da düşme olmuyor, ping sorunu da yok
Hatta öncekine göre çok daha hızlı diyebilirim
Canavar gibi  :D

regortaz

Alıntı yapılan: btguven - 03 Ağustos 2012, 23:47:22
Geçen akşam süperonline bağlantım aynı şeyi yaptı 30 dk gelmeyince aradım teknik destekten düzelttiler. Sorununuz 15-20 dk yı geçince direk telefon açın bağlantı portlarını değiştirip düzeltiyorlar.

Tamamdır teşekkürler, yarına kadar bir düzelme olmazsa telefon açıp halletmeye çalışırım :)

avni59

Alıntı yapılan: abcb - 04 Ağustos 2012, 00:16:39

Yalın intterneti 1.5 senedir kullanıyorum Avni Hocam
8mb hızda da düşme olmuyor, ping sorunu da yok
Hatta öncekine göre çok daha hızlı diyebilirim
Canavar gibi  :D

daha iyi olabılır cunku aradakı baglantı kalkıyo direk baglantı saglıyor sunucuyla.ama ıste kopma olurmu dıye dusundumde rahatlattınız benı tesekkurler :)

abcb

daha iyi olabılır cunku aradakı baglantı kalkıyo direk baglantı saglıyor sunucuyla.ama ıste kopma olurmu dıye dusundumde rahatlattınız benı tesekkurler :)

Rica ederim Avni Hocam
Hemen hemen hiç kopma sorunu yaşamadım, içiniz rahat olsun :)
O kadar kusur kadı kızında da olur zaten  :D