İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Sana sahtekar damgasini basmis :D silemezsin :D bana da oldu earn de :D

tolgacan86

Hocam hileli kullanım olduğunu belirtiyor. Offernationda olduysa bu eğer, rewardingways ile aynı admin, sitedeki script VPN, Proxy vs anında tespit ediyor.. Bir kere bile giriş yapmaya kalktığın anda hesap cheater moda geçiyor.. Eğer bu şekilde giriş yaptıysan ondandır, yada çok sık İP değiştiriyorsan ve İP'lerinden bir tanesi bulunduğun bölgeden çok uzakta çıktıysa ondanda kaynaklanabiliyor ama genelde farklı ülke İP'si olmadıkça bu şekilde bir sıkıntı olmuyordu..

gokovic

Evet hocam her modem reslendiginde ip değişiyor. ozaman onla alaklı bi sıkıntı bu. İlk kez basıma geldi.
Bi çözüm yolu yok ozmn. o siteleri bırakmaktan baska. ticket attıgım halde bi cvp gelmedi çünkü.

tolgacan86

Merhaba arkadaşlar, the-bux la başladı problemim şu an bir çok sitede ya site hiç açılmıyor yada bazı reklamlar saatlerce beklememe rağmen (denedim) yüklenmiyor.. Sürekli Chromun yükleniyor simgesi dönüyor sitelerde, mesela forumumuzda bile sürekli dönüyor bu simge ama sorun olamdan açabiliyorum forumu.. Nedir acaba sıkıntı sizce.. Ve neler denenebilir.. Hepsini denemeye razıyım, 4-5 gündür (server taşıma dahil) the-buxa giremiyorum.. yatırım yaptık meyvesini toplayamıyoruz..

gokovic

Hocam Open DNS ve Google DNS ikisinide ayrı ayrı denedinizmi. Ayrıca olmadı chromeu bi silin baştan yükleyin. Antispayware felan bi taratın olmadı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Mart 2013, 18:13:13
Merhaba arkadaşlar, the-bux la başladı problemim şu an bir çok sitede ya site hiç açılmıyor yada bazı reklamlar saatlerce beklememe rağmen (denedim) yüklenmiyor.. Sürekli Chromun yükleniyor simgesi dönüyor sitelerde, mesela forumumuzda bile sürekli dönüyor bu simge ama sorun olamdan açabiliyorum forumu.. Nedir acaba sıkıntı sizce.. Ve neler denenebilir.. Hepsini denemeye razıyım, 4-5 gündür (server taşıma dahil) the-buxa giremiyorum.. yatırım yaptık meyvesini toplayamıyoruz..

Diğerlerine çok birşey diyemem ama, sayfaaçılmasına rağmen yüklenmeye devam etme durumu için:
Satfada tamamlanmayan birşeyler var demekki. Bir banner, bir script, başka bir siteden çapırılan bir görsel vs.

Bağlantı sorunu kaynaklıdır.,
- DNS sorunu,
- internet hızı yavaşlığı,
-fazla kontrollü bir internet kullanmak (engellenen siteler - bağlantı tipi, antivirüs ya da benzer güvenliık yazılımları, adblock vs gibi eklentiler sebebiyle)

enderege

Tolga, ben kullanmıyorum uzun zamandır ama opera turbo işe yarar mı? Birde sakıncası var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Opera turbo, ortak bir IP kullanır, yani kullananlar arasında IP çakışması yaşanır.
Dolayısıyla önerilmez.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Mart 2013, 18:35:21
Opera turbo, ortak bir IP kullanır, yani kullananlar arasında IP çakışması yaşanır.
Dolayısıyla önerilmez.

PTCBox zamanında çok kullandık. Bir problem olmadı ama the-bux u bilemem.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

avni59

ccleaner la temizleyin
modeme reset
PC ye reset