İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:)) avni'nin söylediklerinden cem yılmaz aklıma geldi :)  Japonlar artık türkler için kullanma kılavuzu yapmıyormuş nedenide  ingilizce,fransızca, japonca 40-50 sayfa olan açıklamalar türkler okumadığı için tek bir sayfa oda bu cümle "sistemi bir kapatıp açın" :))

firefox+noscript+adblock varsa engellemiş olabilir siteyi, chrome zaten browser değil bence :P sürekli flash çöktü deyip duruyor sıfırdan bir firefoxla denemelisin bencede ortak :) söylemiştim gene söyleyeyim firefoxtan başkası yalan :)

avni59

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Mart 2013, 19:42:39
:)) avni'nin söylediklerinden cem yılmaz aklıma geldi :)  Japonlar artık türkler için kullanma kılavuzu yapmıyormuş nedenide  ingilizce,fransızca, japonca 40-50 sayfa olan açıklamalar türkler okumadığı için tek bir sayfa oda bu cümle "sistemi bir kapatıp açın" :))

Her şeye çare :)

tolgacan86

Hocalarım galiba ilçe genelinde internetle ilgili bir problem varmış, binadaki diğer arkadaşlarla görüştüğümde aynı sıkıntıları söylediler, youtube'da videolar açılmıyor, bir çok sayfa yükleniyor modunda yarım açılıyor kalıyor, download hiç yapmıyor.. hiçbişey indiremiyoruz.. :(

TTNET'i arayacağım yarına bakalım.. Ama sizin dediklerinizide tek tek birazdan denemeye çalışacağım.. Teşekkürler

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Mart 2013, 23:25:37
Hocalarım galiba ilçe genelinde internetle ilgili bir problem varmış, binadaki diğer arkadaşlarla görüştüğümde aynı sıkıntıları söylediler, youtube'da videolar açılmıyor, bir çok sayfa yükleniyor modunda yarım açılıyor kalıyor, download hiç yapmıyor.. hiçbişey indiremiyoruz.. :(

TTNET'i arayacağım yarına bakalım.. Ama sizin dediklerinizide tek tek birazdan denemeye çalışacağım.. Teşekkürler

Ayıp ama yaa,, yazdım o kadar, internet-bağlantı sorunu diye, güvenmeyip komşulara mı sordun :))

tolgacan86

Bugün herşey kendiliğinden normale döndü tembelliğimden TTNetide arayamamıştım :g

Ya sanırım bu belli bir kotadan sonra hız düşüyor ya sınırsızdada o muhabbetten kaynaklı bir durum muydu acaba.. :(

nouma26

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Mart 2013, 18:33:54
Bugün herşey kendiliğinden normale döndü tembelliğimden TTNetide arayamamıştım :g

Ya sanırım bu belli bir kotadan sonra hız düşüyor ya sınırsızdada o muhabbetten kaynaklı bir durum muydu acaba.. :(

Benim bildiğim hız düşse bile en son karara göre en fazla 3 mb e kadar düşecekti....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Mart 2013, 02:05:32
Benim bildiğim hız düşse bile en son karara göre en fazla 3 mb e kadar düşecekti....

Aynen öyle nouma. :y
bu yaşanan sorun farklıdır ;)

drogba

CPU   122 °C  (252 °F) bunu gösteriyor. inanılır gibi değil doğru olacağını sanmıyorum algılayıcılarda bir sorun mu vardır sizce.

FilmsizKalma

Notebook ise bunu hissedersiniz zaten..Bir bakın altına üstüne dokunun? bu derece bir sıcaklık fark edilir. Notebookta kolaylıkla fark edilir.
Ama anormal derecede yüksek bir değer dediğiniz olmaz diye düşünüyorum. Yinede çeşitli programlarla yeniden deneyin isterseniz. Ciddi sıknıtılar doğurabilicek bir ısı ki o derece ye çıkarmı çıkmaması çoktan yanması lazım :)

AnilK

Birkaç program ile kontrol etmekte fayda var, AIDA64 ve Speedfan ile bakın.