Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkan05

Bende arastiramadigimi. Arastiracak zamanimin olmadigini soykedim sadece whatsapp grubundan gelen haberleri konuyu canli tutmak icin yaziyorum.gunde 30 dk internete bakicak zamanim oluyor. Yaziyorumki yalansa bende ogreneyim 2 ay kaldi amerikadaki sureme. Burasi bilgiyi tartisma ortami.

gurkan05

gurkan05

Epaymente 400 dolar geldi hic bi sikinti yok kairos insallah uzun yillar gidecek :)

gurkan05

Suan sistemin odeme secenegi degisiyor ilerleyen zamsnda tam yardimci olabilirim internetim kisitli

ismetralfz

epayments maas odemeleri yok artik.
bilginiz varmi
ben elden sattim bu ay ama gelecek ay napicaz bakalim

gurkan05

Turkiyeye geldigimde arastiricam buluruz bi yontem :)

coptorbasi

Bankanızın dolar hesabınıza çekebilirsiniz. Neden bu yöntemi değerlendirmiyorsunuz

mjozzy

Alıntı yapılan: coptorbasi - 31 Ağustos 2016, 10:38:10
Bankanızın dolar hesabınıza çekebilirsiniz. Neden bu yöntemi değerlendirmiyorsunuz

kesinti omuyormu açaba mesela 100 dolar çekiçeksiniz kaç parası hesabınıza geliyor

coptorbasi

bankaya göre değişiyor. İŞ bankası ne kadar çekerseniz çekin bildiğim kadarıyla 50 dolar kesiyor. Ama npara daha az alıyor diye biliyorum. Bankaları araştırmanızda yarar vardır. Ben iş bankasıyla çalışıroum. Her ay fazla dolar çektiğim için hesaba 50 dolar kesinti pek beni etkilemiyor. Küçük meblağlarda göze batıyor. Araştırmanda fayda vardır.