Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mjozzy

Kardeş benn 7 aydir bu isin içindeyim kayroaun nenyaptigini iyi  biliyorum bilgisayarda veri degil sadece sifre dolaşıyor sonucta adamlar masrafa girmemek icin bizi kullaniyorlar bitti gitti olay bu

gurkan05

bende yaklasık 9 aydır yapıyorum. Bu işe girerken borç almıştım arkadaşlar risksiz para kazanamassın risk istemiyosan sabah kalkar işine gidersin akşam çıkarsın uyursun tekrar kalkıp işe gidersin bu döngüyü emekli olana kadar devam ettirirsin :)

exchange

Alıntı yapılan: acrossfire - 06 Eylül 2016, 13:00:42
adamlar bizim bilgisayarı kiralamak yerine kendi bilgisayarlarını neden almıyorlar diye düşündünmü ?
+ bu bilgisayarlar için soğutma aşırı masraflı oluyor
+ kontrollerini sağlayacak eleman gerektiriyor
+ diğer şirketlere ait veriler sürekli bizim bilgisayarlarımızda geziyor. buda hacklenmesini neredeyse imkansız hale getiriyor

Bi insan anca bu kadar saf olabilir  :DD

kaba

Alıntı yapılan: acrossfire - 06 Eylül 2016, 13:00:42
adamlar bizim bilgisayarı kiralamak yerine kendi bilgisayarlarını neden almıyorlar diye düşündünmü ?
+ bu bilgisayarlar için soğutma aşırı masraflı oluyor
+ kontrollerini sağlayacak eleman gerektiriyor
+ diğer şirketlere ait veriler sürekli bizim bilgisayarlarımızda geziyor. buda hacklenmesini neredeyse imkansız hale getiriyor

Gülüyorum sana ; Kairos denilen zincirde master değilde , cehalette master yapmış ey güzel insanımız.

strenergy

Sistem her ne olursa olsun sistemi eleştirebilirsiniz ancak kişisel ithamlarda bulunmayın ve bu tartışmayı burada sonlandırın . Her iki taraf içinde en uygunu bu olacak  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Darkcaine

Buradan da üye olabilirsiniz  :)) :))   

strenergy

@Darkcaine kendi konumuz , kendi ödeme kanıtlarımıza ait iletimiz ve imzamız dışında ref link kullanımı yasaktır . Ayrıca bu yaptığınız konunun takibini yapan arkadaşa da ayıp olmuş oluyor iletiniz editlenmiştir  (ok)

Darkcaine

Bende sırf bu yüzden yazdım zaten.
Bu bir hata kairos politikasına uygun değil.
Eğer bu durumu arkadaşının linki ile kairosa bildirsem arkadaşın hesabı elinden alınır.
Neden mi ?
Çünkü tekel yaratılması yada bu tarz bir işlem yapılması kairos tarafından yasaklanmış durumda.
Genel kitleye hizmet eden bir sitede ilk ben paylaştım o yüzden tüm üyeler bana ait yaklaşımı Kairos iş politikasına ters..

Bu sözleşmede açık açık yazıyor.

Ya arkadaş referans linkini kaldıracak ya her kairos üyesi gelip linkini burada paylaşacak yada ben arkadaşı kairosa şikayet edeceğim...

Ayrıca arkadaş bazı bilgileri yanlış vermiş.

urmuş olduğu alt yapı ve algoritma sayesinde güvenliği %100 e değil %1.000.000 a çıkarıyor. Bundan dolayıdır ki DHL / Almanya , Nissan Motor / Japonya , Dunlop / İngiltere , Besra Altın Madenleri / Yeni Zelanda , Dagrsol Yazılım (Artemcom) / Ukrayna 'dır. ve bu tarz birçok büyük şirket dataları Kairos Güvencesinde.

Bu şirketlerin hiç biri kairos'la güvenlik işi yapmıyor...

Bu linki okuyanlar zaten güvenlik hizmeti satmaya başlamadıklarını kairosun kendi sitesinde görebilirler..

Hem yanlış bilgi vereceksin, hem siteyi tekeline alacaksın hemde başka bir girişimciye izin verdirmeyeceksin...

Bu biraz adaletsiz...

strenergy

Hangi sitenin hangi tür kuralları var bu forum yönetimini ilgilendirmez . Bizi ilgilendiren tek şey bu foruma ait kurallardır . Bu kurallara göre de ne bir başkası Kairos konusu açabilir bu saatten sonra ne de ref link paylaşabilir ulu orta .

Biz forum kurallarına göre hareket ediyoruz , her sitenin kurallarına göre hareket edilmiş olsaydı burada kuralsızlık olurdu . Bu nedenle ne siz ne de bir başkası bu forumda ödeme kanıtları dışında Kairos linki paylaşamaz  (ok)

Darkcaine

Kairos bir site değil şirket...
Site kuralı değil bahsettiğim şirket kuralı...
Adam şirket hakkında yalan yanlış bilgiler paylaşmış..
O zaman sizde oturup paylaşılan bilgileri teyit edin bir zahmet...
Ayrıca bu nasıl bir yatırım sitesi.
Kairos bir iş bir HYIP sitesi değil.
Kairoscuların hepsi bu arkadaşla aynı haklara sahip..
Madam ilk getirenin hakkı burada linki paylaşmak bu durumda Kairosu Türkiye ye ilk getiren herkese anlatan Hakan Sanin bu arkadaş değil.
Bu arkadaş kendi araştırmadı biri o arkadaşa anlatıp soktu bu işe.
Zaten Kairosa başka türlü kayıt olma imkanı yok.
Yani referansın olmadan üye olmazsın.
Bu sebeple ya tüm kairoscular kendi linklerini paylaşabilir yada bu arkadaş linkini kaldıracak.

İyi akşamlar..