Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaba

Şirkete para girişi olmadığı için şirket akıllı bir davranışda bulundu ve bununla birlikte insanlar mağdur olacak

para çekim işlemleri agc vs vs gibi şeyler ile olmaz arkadaş kim ne derse desin getirsene o kadar para ödemek istiyorsan Payeer - Adv gibi ödeme yöntemleri arkadaş onuda geçtiğim BTC getir

şirket gidiyor yavaş yavaş uyanın artık

yasar64

kairosa btc ile  para yukleme geldi darisi para çekmeye inş bugun yarın gelir diye düşünüyorum . :)

polat33

Ben kairosun iç transfer de yapılan para çevirme ve bazı usulsüzlüklerden dolayı 2 - 4 haftalık bir tedbir aldığını ekim 26 dan beri biliyorum, tahmini olarak herşeyin normale dönmesi ve bazı yeniliklerin gelmesi kasım 15-20 si arasında olacaktır, düzenlemelerin tamamen sonlanması ise en geç 24 ünü geçmeyecek, ayrıca bazılarının sanal bilgisayar kullanmasından dolayı bu süre  içerisinde bloke yediğini de duydum, yani artık kairos paramızı vermedi gibi şikayetler duyulacak gibi görünüyor, fakat bunlar konusunda uyarılar yapılmıştı, bence kairos yeni ve daha güzel bir şekilde düzenlemeler ile devam edecek, ha kapanma mevzusu ne zaman olur belli değil, muamma ve kısmet diyelim. ???

gikaa123

Minimum ne kadar yatirabiliyoruz?

amirim

Alıntı yapılan: gikaa123 - 29 Kasım 2016, 18:52:40
Kardeş benim yatırımım YÖK ama netten takip ettiğim kadarıyla ödemelerde şu sıralar sıkıntı var. Ya bulaşma yada iyi araştır sonra madur olma

polat33

Alıntı yapılan: gikaa123 - 29 Kasım 2016, 18:52:40

Hocam minumum 125$ yatırılıyor, maksimum ise 2777$ , yıllık getirisi %250 şeklindedir, yani 125$ yatırıldığında bu size yil sonu 312$ olarak geri dönmüş olacak, bu net alınacak olandır, reflerden alınanlar hariç net karınızdır.

Alıntı yapılan: amirim - 29 Kasım 2016, 21:53:38
Kardeş benim yatırımım YÖK ama netten takip ettiğim kadarıyla ödemelerde şu sıralar sıkıntı var. Ya bulaşma yada iyi araştır sonra madur olma

Doğrudur, sistemde düzenleme adına şu anda ödemelerde bir bekletme var, üstteki mesajımda öğrendiğim kadarı ile açıkladım, son alınan haberlere göre ise Kairos başkanının yaptığı açıklamalar, düzenlemelerin sürdüğü ve 1-2 haftaya kadar herşeyin normale bineceği yönünde, ayrıca, @gikaa123 üye olmak istesede olamıyor, kairos sistem düzene girmeyene kadar şu anda ödemede almıyor.

pianistim

nasıl para cekiyoz ya burda yuklu bi miktar param var cekemiyorum.Yardımcı olur musunuz?

maex_bloore

Alıntı yapılan: pianistim - 05 Aralık 2016, 17:15:36
nasıl para cekiyoz ya burda yuklu bi miktar param var cekemiyorum.Yardımcı olur musunuz?

şu an çekebilen  para yok kariosda beklemede herkes

parababasi

Hala patlamadımı bu site ?

pianistim

ne zaman acılır peki para çekme bi de niye çekemiyoz parayı