Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maex_bloore

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 27 Ekim 2016, 02:03:01
cok bıle dayandı  -:)) -:)) -:))

açıklamalarıda komik 5-30 iş gün içinde denetim varmış  :DD

yasin 83

Alıntı yapılan: maex_bloore - 27 Ekim 2016, 02:18:09
açıklamalarıda komik 5-30 iş gün içinde denetim varmış  :DD

Harbiden patladı mı sistem? Eğer öyleyse onun bunun teşvikiyle kervana en son katılanların vah haline.  (hp)

Not: Resmi facebook sayfalarında özellikle Türkler hemen meseleye hücum etmişler. Bir Türk  üye sistemde içeriden para alışverişi olmazsa sistemin Türkiye de duracağını belirtmiş ve alt üyesi olacak 5 kişiyi sisteme dahil olmamaları konusunda uyardığını belirtmiş. Ayrıca an itibariyle 141 kişi memnuniyetsizliklerini belirtecek şekilde beğeni yapmışlar. Sanırım denilenler doğru ve sistemde bir ödeme sorunu başlamış durumda.

maex_bloore

Alıntı yapılan: yasin 83 - 27 Ekim 2016, 02:21:57
Harbiden patladı mı sistem? Eğer öyleyse onun bunun teşvikiyle kervana en son katılanların vah haline.  (hp)

Not: Resmi facebook sayfalarında özellikle Türkler hemen meseleye hücum etmişler. Bir Türk  üye sistemde içeriden para alışverişi olmazsa sistemin Türkiye de duracağını belirtmiş ve alt üyesi olacak 5 kişiyi sisteme dahil olmamaları konusunda uyardığını belirtmiş. Ayrıca an itibariyle 141 kişi memnuniyetsizliklerini belirtecek şekilde beğeni yapmışlar. Sanırım denilenler doğru ve sistemde bir ödeme sorunu başlamış durumda.

3-4 gibi iç transfer butonunu kaldırdılar    bitcoin ve  advcashden ödeme yapacaklarını söylüyor eylül ayından belli ama zamandan kazanmaya çalısıyorlardı  :D

yasin 83

Alıntı yapılan: maex_bloore - 27 Ekim 2016, 02:47:01

3-4 gibi iç transfer butonunu kaldırdılar    bitcoin ve  advcashden ödeme yapacaklarını söylüyor eylül ayından belli ama zamandan kazanmaya çalısıyorlardı  :D

Ödeme sistemiyle sürekli oynuyorlar diye duymuştum. Ama şuna emin olun ki bir site ödemelerini normalin dışında bir tarihe erteleyip tekrardan ödemelere başlayacağız diyorsa % 50 ihtimalle kaçacaklar demektir.

maex_bloore

Alıntı yapılan: yasin 83 - 27 Ekim 2016, 02:52:42
Ödeme sistemiyle sürekli oynuyorlar diye duymuştum. Ama şuna emin olun ki bir site ödemelerini normalin dışında bir tarihe erteleyip tekrardan ödemelere başlayacağız diyorsa % 50 ihtimalle kaçacaklar demektir.

sonraya erteleyenlerde ödeme yapanlar denkde gelmedi bide bunda   sistem içi dönüyordu para  kendi pimini çekti karios

mehmetbey

Atı alan üsküdarı geçti  :g

gurcan.ce

3-4 gün önce paraları tek hesapta toplamanın suç olduğu ile ilgili uyarı yapılmıştı. Resmi sitede iç transferin kaldırılması ile ilgili bir açıklama yapılmadı.İç transferin kariosun ömrünün dolmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İç transfer olayı kariosa zaman bile kazandırıyor. 5-6 aydır Türkiye'de hesaptan para çekilmiyordu. Herkes takas yoluyla parasını aldı. Dolandırıcılığın önüne geçmek için iç transferi kapatmış olabilirler ama yerine başka çözüm yok:) 3-4 gün önceki uyarı aşağıda;

Reminder about the rules of participation in KairosPlanet Project
The fact that confirms conclusion of KairosPlanet Participant Agreement between the Company and an Individual is a payment made personally by this Individual and only according to an invoice generated in his/her KairosPlanet personal cabinet in "Money" -> "Recharge" section.
-It is a violation of the Agreement to gather money from third parties with intent to transfer them to an account in KairosPlanet system.
-It is a violation of the Agreement to manage KairosPlanet accounts of third parties and it may lead to block of access to all accounts involved.
-We strongly recommend you to perform all actions in KairosPlanet system personally and not to provide access to your account and funds to any third parties.
Successful verification and compliance with terms and conditions of KairosPlanet Participant Agreement are required in order to be able to withdraw funds from KairosPlanet system.
The Company cannot guarantee fulfillment of its obligations to individuals that did not follow terms and conditions of KairosPlanet Participant Agreement.

youtub60

kairos planet candır gerisi heyecan 4 paketim mevcut dünlük hepsi yatıyor.

gurkan05

sikinti yok iç transferi kaldırmış olmaları neden bizim milletimize kötü yankı yapıyor bekliyelim görelim herşey sonuçlandıktan sonra konusalım

gurcan.ce

Arkadaşlar takas yoluyla aldığınız dolarla paket satın almaya çalışmayın onaylamıyorlar. Üyeliğin onaylanması için kullanıcı adına olan ödeme makbuzunun gönderilmesi isteniyor. Bu makbuzun gönderilememesi durumunda da dolarları gönderen kişiyle iletişime geçilmesi isteniyor. Karios sıkı yönetime giriyor:)