Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: sicher - 27 Eylül 2013, 23:59:47
Kardeşim bu fotoda " - "  yazanlar ne oluyor askıdalar puan gelecek olanlar dır büyük ihtimal :)

"-" yazanlardan "0 YTL" olanlar atıldıkların, çekiliş yazanlar da çekilişe girme hakkını belirtiyor. Anketi tamamlasan da tamamlamasan da gördüğün her anket başına 1 çekiliş hakkı verilir. Gerçekten kazanan oldu mu o çekilişleri hiçbir fikrim yok :) Askıda olanlar da artık %99 ihtimalle ertesi gün işleniyor hesaba, eskiden bir süre bekleniyordu.

sicher

Alıntı yapılan: regortaz - 28 Eylül 2013, 23:35:58
"-" yazanlardan "0 YTL" olanlar atıldıkların, çekiliş yazanlar da çekilişe girme hakkını belirtiyor. Anketi tamamlasan da tamamlamasan da gördüğün her anket başına 1 çekiliş hakkı verilir. Gerçekten kazanan oldu mu o çekilişleri hiçbir fikrim yok :) Askıda olanlar da artık %99 ihtimalle ertesi gün işleniyor hesaba, eskiden bir süre bekleniyordu.

tesekkürler kardeşim bilgi için :)

Coulers79

25 gün bekleme süresi de uzunmuş gerçi 40bini bir senede yaptım. Arada çekilişlere puan harcamasaydım daha çabuk birikirdi.
Toluna da referans kazancı yok değil mi? Davet ettiklerimizden bir şey geliyor mu?

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Ekim 2013, 10:01:11
25 gün bekleme süresi de uzunmuş gerçi 40bini bir senede yaptım. Arada çekilişlere puan harcamasaydım daha çabuk birikirdi.
Toluna da referans kazancı yok değil mi? Davet ettiklerimizden bir şey geliyor mu?
Ben yok diye biliyordum ama SSS da yazdığına göre var gibi duruyor ticket atıp somak lazım ne kadar puan geliyor nedir diye belkide , sitede yazan buydu :)
Puan kazanabilme yolları nelerdir?
Öncelikle, puan biriktirmeye başlamak için doğrulanmış bir e-posta adresi ile kayıtlı bir Toluna üyesi olmanız gerekir. Kayıt işlemini tamamladığınızda, burada Toluna üzerinde bulunan anketleri doldurarak? ya da e-posta aracılığıyla aldığınız davetlere istinaden, sponsorlu poll'leri, Profil Anketlerinizi doldurarak ve arkadaşlarınızı davet ederek puan kazanabilirsiniz.

Coulers79

İşe yarar bir şey veriyorlarsa davet yaparız arada. İnsan evladıysan gel, deyu.  :D

sicher

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 21 Ekim 2013, 01:34:28
Tolunadan ödeme isteyince kaç gün sonra yapıyor ???
S.S.S.
Sipariş verdikten sonra ödülümü almam ne kadar sürer?
Teslimat için lütfen 6 haftaya kadar bekleyiniz. Bir ödül almak için puanlarınızı kullanmayı talep ettiğinizde, sizden posta adresinizi, e-posta adresinizi, banka bilgilerinizi ya da Paypal e-posta adresinizi (ödüle ve ülkeye bağlı olarak) teyit etmeniz istenecektir. Teslimatta herhangi bir gecikmeye mahal vermemek için vermiş olduğunuz tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olun.

desede benim son ödemem 1 hafta içinde gelmişti ;) Site bayada güzelleşti dün 3klık bir anket uyarısı yapmıştım ve tamamlamıştım ,bugün islemişler hesaba  ;)

sicher

hakanatik01

Ne demek istediğini tam anlamadım ama belki işleme kondu şeklinde bir mail gelmiştir  ve  resim v.s. varsa güvenlik amaçlı olarak genelde engelleniyor mailler mail sunucuları tarafından ve senden izin istiyordu  ,izinlerinde problem varsa gelen maili boş görüyorsundur  belkide,sorunu tam olarak anlayamadım ama tahmin yürütüyorum :) Diğer yandan  senin mail adresinle herhangi bir işlemin yok Tolunada 40K puanın varsa ödül butiğine girerek paranı direkt paypala çekip gelmesini bekleyeceksin ;Mailine gelip gidecek birşey çokta önemli olmayacak ;Paranın yatıp yatmadığını Paypalından takip edebilirsin yada tolunanın sitesinden,Ben maillere pek bakmıyorum açıkcası sahte ,pishihing v.s. hesap çalmaya yönelik mailller tarzında oalbilir diyerekten , yapıalcak bir işlemim varsa resmi sitelerinden hallediyorum işlemleri genelde ; ;)

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ekim 2013, 02:59:58
Ne demek istediğini tam anlamadım ama belki işleme kondu şeklinde bir mail gelmiştir  ve  resim v.s. varsa güvenlik amaçlı olarak genelde engelleniyor mailler mail sunucuları tarafından ve senden izin istiyordu  ,izinlerinde problem varsa gelen maili boş görüyorsundur  belkide,sorunu tam olarak anlayamadım ama tahmin yürütüyorum :) Diğer yandan  senin mail adresinle herhangi bir işlemin yok Tolunada 40K puanın varsa ödül butiğine girerek paranı direkt paypala çekip gelmesini bekleyeceksin ;Mailine gelip gidecek birşey çokta önemli olmayacak ;Paranın yatıp yatmadığını Paypalından takip edebilirsin yada tolunanın sitesinden,Ben maillere pek bakmıyorum açıkcası sahte ,pishihing v.s. hesap çalmaya yönelik mailller tarzında oalbilir diyerekten , yapıalcak bir işlemim varsa resmi sitelerinden hallediyorum işlemleri genelde ; ;)

eyvallah hakan :)