Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Androide kurmuştum anke e geldiğinde uyarıyor güzel olmuş orası :) 15 puanlık mini anket gelmişti ..Birde yarışma oluyor sitede ilgilenen varsa arada katılabilir genel kültür sorusuna ilk doğru cevabı verene 3000-5000 puan bişiler veriyorlardı sanırsam.Soruları zordu ama yahu :D
"Hemen hemen her evde bulunan yüzyıllar önce bulunmuştur" diyor mesela "eşya/chiaz" diyede ipucu veriyor nedir bu ? hayden bakalım :P ilk doğru cevaba benden +1 rep :P :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Nisan 2014, 17:45:52

"Hemen hemen her evde bulunan yüzyıllar önce bulunmuştur" diyor mesela "eşya/chiaz" diyede ipucu veriyor nedir bu ? hayden bakalım :P ilk doğru cevaba benden +1 rep :P :))

(zopa) :D

hakanatik01

:D bence de (zopa) 'lık soruydu ama cevapta saçma gelmişti gerçi :D

Coulers79

Şimdi buradaki anketlerin clixsense'deki toluna anketleriyle bir bağı var mı? Yani aynı anket mi geliyor, burada yaparsak clixsense'de yapamıyor muyuz?

nukhet

Şu anda durum nasıl bilmiyorum ama bir zamanlar ben bu siteye üyeydim anket dolduruyordum, ve evet bu anket mail adresimize anket gönderince ve biz doldurunca aynı anketi clixsensede yapamıyordum, bu durum halen aynımı bilmiyorum

Coulers79

3 hafta önce ödeme istedim gelmedi, ne kadar zamanda ödüyordu bura? Artık anketlere clicksense'den devam edeceğim.

dejavultraslan

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Kasım 2014, 17:49:05
3 hafta önce ödeme istedim gelmedi, ne kadar zamanda ödüyordu bura?
hocam 1 ayı buluyo ödemenin gelmesi  (spk)

berkay2323

Toluna dan 15 gün önce para çektim hala gelmedi param ne zaman yollarlar acaba

messli

dostum bende verdim ilk red ettiler sonra profili güncelle gönderelim dediler :D güncelledim bekliyoruz en az 1 ay için diyolar göndeririz bide maillerine sık sık bak onay istiyolarmişlar onu kaçirirsan gene beklersin 1 ay :D

silver

Benim ilk çekim talebim 21.11 de verilmiş bana 07.01 de gelmişti artık gerisini siz düşünün. 47 gün ne demek. Ticket atmasam hiç göndermeyeceklerdi herhalde :D