Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: berkay2323 - 22 Temmuz 2015, 12:50:02
Ya lütfen anlayıp dinlemeden cevap vermiyelim o sorunu hallettim çoklu hesap hatası adres eksikliğinden kaynaklanıyormuş adresimi tamamladım ayrıca ticketlerede cevap verilmiyor
Yazdığınız gayet açık
Alıntı yapılan: silver - 16 Haziran 2015, 20:53:15
Yukarıdaki yazı bunu söylüyor. İsterseniz ticket atınız.
arkadaımız yol gösteriyor sizin yazdıklarınız...
Alıntı yapılan: berkay2323 - 12 Temmuz 2015, 15:35:14
Aklı olan bu siteden uzak dursun arkadaşlar
Alıntı yapılan: berkay2323 - 21 Temmuz 2015, 23:53:53
15 gündür tickete cevap vermiyorlar 40 gündürde ödememi yollamadılar acaba neden?  (d) (sns) :X (sinir)
Anlamadığımız yer neresi ?
Anlamadan dinlemeden cevap verilmiyor neyazıyorsan ona göre  sen multi hesap olduğunu yazmışsın sonra gelipte "multi hesap sorununu çözdüm hala ödemem yapılmadı arkadaşlar" demiyorsun ki o yüzden anlamadan değil yazmada /söylem de problem var yazıdkarımıza dikkat edelim ki doğru cevaplar alabilin neyse umarım kısa zamanda sorununu çözersin.

Bu arkadaşımızla iletişime geç istersen onun maillere cevap vermişler(farklı bir adresten ileişime geçmiştir belkide kendisine sorarsın) herhalde uzun mailleşme sonucu ödeme aldım demiş
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/toluna-odemeleri/110/

tolunanın ödemeleri geçte olsa yapıyor bir sorun olacağını sanmam.Çünkü clixcsensede yapılan anketlerde buradan geliyor. (yvr)

berkay2323

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Temmuz 2015, 13:26:07
Yazdığınız gayet açıkarkadaımız yol gösteriyor sizin yazdıklarınız...Anlamadığımız yer neresi ?
Anlamadan dinlemeden cevap verilmiyor neyazıyorsan ona göre  sen multi hesap olduğunu yazmışsın sonra gelipte "multi hesap sorununu çözdüm hala ödemem yapılmadı arkadaşlar" demiyorsun ki o yüzden anlamadan değil yazmada /söylem de problem var yazıdkarımıza dikkat edelim ki doğru cevaplar alabilin neyse umarım kısa zamanda sorununu çözersin.

Bu arkadaşımızla iletişime geç istersen onun maillere cevap vermişler(farklı bir adresten ileişime geçmiştir belkide kendisine sorarsın) herhalde uzun mailleşme sonucu ödeme aldım demiş
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/toluna-odemeleri/110/

tolunanın ödemeleri geçte olsa yapıyor bir sorun olacağını sanmam.Çünkü clixcsensede yapılan anketlerde buradan geliyor. (yvr)
Bu konu eski yeni konu açtım çünkü çözdüm çoklu hesap sorununu admin konumu buraya taşımış benim sorunum ticketlere cevap verilmiyor ve yaklaşık 40 gündür ödeme talebim işleniyor reddedilsin onada razıyım ama cevap versinler.

hakanatik01

Ah @Dio modum ah senin yüzünden ekside aldım keşke hiçbirşey yazmayaydım konuya + biriktirme yarışması yapıyorduk gitti 1 puanım :( bende - vereyim 0'layalım
Bu vesileye konuda güncellensin bilen birisi belki cevap verir .

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Temmuz 2015, 22:41:45
Ah @Dio modum ah senin yüzünden ekside aldım keşke hiçbirşey yazmayaydım konuya + biriktirme yarışması yapıyorduk gitti 1 puanım :( bende - vereyim 0'layalım
Bu vesileye konuda güncellensin bilen birisi belki cevap verir .

benden sana 2 + :)

Alıntı yapılan: berkay2323 - 22 Temmuz 2015, 13:41:17
Bu konu eski yeni konu açtım çünkü çözdüm çoklu hesap sorununu admin konumu buraya taşımış benim sorunum ticketlere cevap verilmiyor ve yaklaşık 40 gündür ödeme talebim işleniyor reddedilsin onada razıyım ama cevap versinler.

bunun için yeni konu açılması gerekmiyor. her böyle sorun yaşadığınızda her sorun yaşayan üye bir konu açsa vay halimize :m yapacak bir şey yok berkay. forumdan kimse sorununuza çare bulamayacak çünkü. ticket atmaya devam edin..

burdayım

Bu site bana aylardır anket göndermedi ama Vivatic den gönderdi

Gorsel

yaman02

Alıntı yapılan: burdayım - 30 Aralık 2015, 21:27:41
Bu site bana aylardır anket göndermedi ama Vivatic den gönderdi
kardeş vivaticten hiç ödeme aldın mı?

seboc58

Merhaba arkadaşlar tolunada sürekli bulunamıyoruz ve maile anket gelmiyor bu yüzden anket olunca haberleşmek için whatsapp grubu kuralım mı ? Ne dersiniz ?

dejavultraslan

[spoiler][/spoiler]
maile anket gelmemesi büyük ihtimalle profille alakalıdır,güncelleme yapınca gelir büyük ihtimalle  (spk)