Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Mayıs 2013, 16:04:01
arkadaşlar clixsense de fancy ye supersonicads ten üye olup 0,15 dolar almıştım. şimdi matomy de var fancy ona da üye olsam başka bir hesapla bi sorun olur mu acaba?

4 farklı mail adresiyle üye olduğum o tarz siteler var, bir sorun olmaz :) Yine de çerezleri temizlemekte yarar var, gerçi son dönemlerde hiç dikkat etmiyorum IP-çerez temizliğine, ona rağmen onaylanıyor.

ptconur

Alıntı yapılan: regortaz - 14 Mayıs 2013, 16:43:39
4 farklı mail adresiyle üye olduğum o tarz siteler var, bir sorun olmaz :) Yine de çerezleri temizlemekte yarar var, gerçi son dönemlerde hiç dikkat etmiyorum IP-çerez temizliğine, ona rağmen onaylanıyor.

tşkler clixsense den ban yerim diye korkuyorum :)

tolgacan86

@ikose; denk gelmemiştir sana uzun süredir var o 2 yıllık indirimli üyelik..

sinan koca

Merhabalar deyerli arkadaslar.Arkadaslar ben clixsense uyeyim iceride reklam izlediyimden 3-4 dolar para var.Ref kiralama varmi ?nasil kiralanir lutfen yardimci olurmusunuz ?

hakanatik01

Selamlar;
ref kiralama olmayan tek site burası sanırım sinan :) reklam vererek ref bulmak gerekiyor ;)

sinan koca

Ok tamamdir tesekkur ederim kardes.Probux ve neubux disinda bildiyiniz iyi firma varsa uye olur calisirim.Ref kiralama olan tabii.Bi de clixsenseden baska nasil kazana bilirim ?

tolgacan86

Clixsense için başka sitelerde reklam vererek DR bulmanız lazım. Yada task + offerları yaparak bişeyler kazanabilirsiniz.

Diğer siteler olarakta globalbux şu anda güzel gidiyor, tavsiye ederim.

Apocalyptica

Merhaba, neobux ve bu sitede task görevini yapmaya çalıştığımda "There is no work currently available in this task.
Unfortunately, there is no work currently available for this task, but there might be soon! Please check back in a few minutes." diye bir hata ile karşılaşıyorum. 2-3 gündür böyle, bir türlü başlayamadım tasklara, sorun neden?

sicher

ip adresinde sorun vardır biraz bekleyin olmadı yarın sorun ortadan kalkar @Apocalyptica  :)

ptconur