Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

(prt)

grid 2,75  (prt)   (p)  (p)

Bu arada bende 1 offer yapmış gösteriyorsun , düzelir belki ama , şu an durum bu  :m

Coulers79

O %26 ne ya yılbaşı bonusu mu? (p) 24+2 size 10+1 bize :m

abcb

Hatunum, Hakan Modum tebrikler  :)

hakanatik01

teşekkrüler gençler :P :) Düzelir mi bilmem ustam ikiside aynıydı yaptığım anketlerin biri 0,85 biri 0,87 verdi anlamadım bende  :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Aralık 2014, 02:05:10
teşekkrüler gençler :P :) Düzelir mi bilmem ustam ikiside aynıydı yaptığım anketlerin biri 0,85 biri 0,87 verdi anlamadım bende  :D
geldi geldi, eline sağlık
dün gece  bendede aynısı oldu
2 kere 1 ankeetten ödeme almış oldum :)

m4m0

paypalla ilgili birşey danışacağım arkadaşlar bana net bilgi verebilir misiniz ?
paypal hesabı onaysız yani hiç kredi kartı bilgisi girmedim fakat banka mevduat hesabımı girdim bu şekilde ödeme alabiliyor muyum net bilgi lazım. teşekkürler.

ikose

Alıntı yapılan: m4m0 - 25 Aralık 2014, 23:16:02
paypalla ilgili birşey danışacağım arkadaşlar bana net bilgi verebilir misiniz ?
paypal hesabı onaysız yani hiç kredi kartı bilgisi girmedim fakat banka mevduat hesabımı girdim bu şekilde ödeme alabiliyor muyum net bilgi lazım. teşekkürler.
Evet alabiliyosun..
sadece c.senseye yatırım yapamazsın , yani ödeme gönderemezsin ama alabilirsin.
Bol kazançlar , Foruma Hoşgeldiniz  m4m0 :)

m4m0

Alıntı yapılan: ikose - 25 Aralık 2014, 23:17:31
Evet alabiliyosun..
sadece c.senseye yatırım yapamazsın , yani ödeme gönderemezsin ama alabilirsin.
Bol kazançlar , Foruma Hoşgeldiniz  m4m0 :)

teşekkürler iköse. hoşbulduk sitenizden özellikle clixsense hakkında  oldukça faydalı bilgiler edindim . 4-5 gün gibi bir sürede 10.5 dolara ulaştım. nasipse yarın chekout başvurusu yapcağım.

ikose

Alıntı yapılan: m4m0 - 26 Aralık 2014, 04:36:01
teşekkürler iköse. hoşbulduk sitenizden özellikle clixsense hakkında  oldukça faydalı bilgiler edindim . 4-5 gün gibi bir sürede 10.5 dolara ulaştım. nasipse yarın chekout başvurusu yapcağım.
Bu gece alırsın ödemeni, görüntü isteriz ama :g

m4m0

Alıntı yapılan: ikose - 26 Aralık 2014, 09:51:29
Bu gece alırsın ödemeni, görüntü isteriz ama :g

cashout isteği yaptım şuan beklemede paypal'a bir kaç gün içinde geçer geçtiği gibi koyacağım  :) herkese bol kazançlar.