Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

4. günümde ilk defa checklisti tamamladım..

capaxa

Burda premium almanın avantajı nedir?
Clixgrid de süre azalıyor , şans artıyor..
Bunun dışında refi olmayana ekstra avantajı ne olur? Almaya değer mi?
4 günde 3 dolar kazandım şimdilik

hakanatik01

En basitinden hiç refin olmasada sırf kendi tıkınla zararda etmiyorsun ,Günlük gelen bonusun artıyor,reflerin yaptığı task,offers,checklist v.b. gelirlerin artıyor ,level 7'ye kadar kazanc premiumlara var v.b gibi hatta upline'ın iyiyse diretk o sana üyeliği alıyor :P  yada hiç olmasa 3-5$ geri verenler oluyor :)
Diğer tüm bilgileri burdan görebilirsin.
[spoiler]http://www.clixsense.com/en/My_Account-Premium_Account[/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: capaxa - 02 Nisan 2015, 12:51:09
Burda premium almanın avantajı nedir?

DR bulamazsan bir anlamı yok. DR yoksa tek fark günde 3 adet 1 centten 3 centlik reklam gelir. ve dediğin gibi gridde x2.  Hakanın dediği gibi upline dan geri iade alarak kazancını artırabilirsin. Task, anket yapıyorsan hem upline hemde sen kazanmış oluyorsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

capaxa

1 haftada task ta 3. levele yükseldim..
Sevdim bu task işini :D

hakanatik01

haber clixsenseden gelmiş ama CFyi ilgilendiriyor bilginiz olsun;
[spoiler]Members, for those of you who do our Crowdflower tasks there has been a big change to their platform. They now require that you login to your Crowdflower account through your Facebook account. If you do not have a Facebook account then you will be unable to complete tasks at this time.
I understand this is frustrating but it's totally out of our control. We've been in contact with Crowdflower to see if there is anything that can be done and at this time they require Facebook.
Please be sure that your Crowdflower email matches your Facebook email. This will make the transition much smoother.
We will keep you updated if this changes.
Thank you[/spoiler]

Özet geçersek CF görevi yapmak için login olunmalı ve Fb adresinizdeki mailler ile CFye girişteki mailleriniz örtüşmeli diyor.Bizim yapacağımız birşey yok v.s. diyede uzatıyor :) Fb'lamı giriş eklendi Cf'ye bilimiyoruım uzun zamandır ilgilenmiyorum.

girisimci

ClixSense Promosyon Programı

April Affiliate Promotion - Higher signup commissions
9 Apr 2015 11:38 am
Members, March was another very successful month with our affiliate promotion. Because of this continued success we are again extending our promotion until May 9th. The current promotion pays free members $0.05 for each active referrals and $0.10 to premium members. Please remember to follow our policies and do not attempt to create bogus accounts and NO PTSU (Paid to signup programs). We have been very strict with this policy and those members we have removed are not getting their accounts back for cheating, so please be sure to think before you act.

Another change for this month is we have doubled our commission structure on our original signup bonuses.

With the current commission structure all members earn from their affiliate signups as follows:

Standard members earn $0.50 for each affiliate that has earned a total* of at least $10.00 from his own activity. This has been doubled to $1.00.

Premium members earn $1.00 for each affiliate that has earned a total* of at least $5.00 from his own activity. This has been doubled to $2.00.

* This includes earnings from approved Offers, Tasks and PTC Clicks only. This does not include commissions, bonuses and prizes such as ClixGrid and the Daily Checklist Bonus.

hakanatik01

diyorki kısaca :) 9 Mayısa kadar ref bulma uzatılmış.Aktif olan her refiniziden 0,05 premiumlar 0,10 alacak,PTSU ve hileler kabul edilmeyecek.
2.Kısımda standartlar 10$lık aktivitelerinden komisyon olarak 0,5 alıyormuş bu 1'e
premiumlar 5$lık aktiviteleri için 1$ alıyormuş bu 2$ çıkıyor.Görevlerden kasıt offerslar ,tasklar ve PTC tıkları diğerleri sayılmıyor.

girisimci

Teşekkürler Hakan  :)

capaxa

Clixsense den 0.01 lik bir ödeme gelmiş paypal hesabıma nedir acaba bu?
Hesap doğrulama falan mı , geçen 9 dolarlık ödeme istemiştim bu farklı bi ödeme görünüyor.