Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

@celomania a herşey için teşekkürler olursa vede kendisi kabul ederse bundan sonraki ticaret gruplarına en yüksek rakamdan girmek düşüncesindeyim  :y (a) (spk)

celomania

Alıntı yapılan: utkuberk - 07 Aralık 2016, 19:19:47
@celomania a herşey için teşekkürler olursa vede kendisi kabul ederse bundan sonraki ticaret gruplarına en yüksek rakamdan girmek düşüncesindeyim  :y (a) (spk)

:) Hocam teveccühün. Sağolasın. Evet tüm arkadaşlarıma çok daha fazla kazandırmak isterim açıkçası. Fakat yüksek rakam girmek o yüksek rakam kadar kazanç sağlayamadığımız zaman sonun başlangıcı olur bizim için. Çap belli olunca dışına çıkmak her zaman hoş olmayabilir. Nihayetinde çapımında farkındayım.

Abartmıyorum araba parası kadar para teklif edenler var fakat bu akıllara zarar bir risk demek. Ama zaten grupta sıkça dile getirdiğim üzere amaç birazda üzüm yemek. Sohbet muhabbet sinerji dostluk. Para kazanmak emin olun bunun yan getirisi. Kaldıki iş potansiyelim öyle 50-100 bin gibi rakamlar değil. Ve zaten bunun çoğu kısmını kendi paramla çeviriyorum.

@utkuberk hocam senin nezdinde tüm teveccüh gösterip, memnun olup beni şımartan arkadaşlarıma teşekkürler ederim. Güzel bir şey ortaya çıkartıp akıllarda olumlu intibalar bıraktıysak ne mutlu bize. Sürçü lisan ettiksede affola :-[

silver

Ben her zaman belirtiyorum böyle bir grup ve böyle bir grup başkanı zor bulunur. Ben böyle bir oluşum ve böyle bir grup içerisinde bulunmaktan hem mutluluk hem de gurur duyuyorum. Bu yüzden her şey için kendisine  çok teşekkür ediyorum.

celomania

Alıntı yapılan: silver - 07 Aralık 2016, 20:42:10
Ben her zaman belirtiyorum böyle bir grup ve böyle bir grup başkanı zor bulunur. Ben böyle bir oluşum ve böyle bir grup içerisinde bulunmaktan hem mutluluk hem de gurur duyuyorum. Bu yüzden her şey için kendisine  çok teşekkür ediyorum.

:-[ Yapma. Deme öyle deme :P Eritiyorsun beni her seferinde. Bak valla seni benim yan hesap sanacaklar  :D

celalibo

nolmuş yahu burlarda? uğrayamıyoruz diye başka şeyler mi çıktı haber vermiyosunuz :D

silver

Alıntı yapılan: celomania - 07 Aralık 2016, 21:34:05
:-[ Yapma. Deme öyle deme :P Eritiyorsun beni her seferinde. Bak valla seni benim yan hesap sanacaklar  :D
:D Paraleller, yan hesaplar :)) Ortalık iyice karıştı galiba :P

celomania

-:)) -:)) Kaynatın bakalım. Mahmut hoca gelirse birazdan görürsünüz :)

cocoextra

utkuberk

Paratan