PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

Ramazan ayına paradan da rejim yaparak girecegiz Allah şimdiden kabul etsin (6 Haziran)

MEGFB

Alıntı yapılan: Elektronick - 31 Mayıs 2016, 18:01:35
Ramazan ayına paradan da rejim yaparak girecegiz Allah şimdiden kabul etsin (6 Haziran)

tuttum bunu :) rejim yapacaktık zaten.. çifte rejim oldu...

Mr. robot

Arkadaslar acaba paypali yabancı ülkede gibi açarsak burdaki n11 ve hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapabilirmiyiz?

Futurenet

Paypaldan bitcoine çekim yapabiliyor muyuz?

Mucahid

Futurenet

Alıntı yapılan: Mucahid - 31 Mayıs 2016, 18:52:57
Hayır.
3-4Tl bişi var yav :)  bu nee yaptılar inş. Bitcoin kapanmaz gerçi ben çok kullanmıyom paypalı ama olsun kullanan insanlara ayıp etmişler :(

shurimo

hesabımda 2$ gibi bir bakiye vardı düşündüm çalıştığım bankaya veya kredi kartıma çeksem her türlü komisyon ödeyeceğim.Bende hiç uğraşmadım direkt lösev'e bağışladım

Cromwelle

Alıntı yapılan: celomania - 31 Mayıs 2016, 19:02:20
İmza kampanyası düzenleyelim diyen bir kaç arkadaş vardı, kampanya başlatılmış; bilginize... :y

https://www.change.org/p/paypal-t%C3%BCrkiye-de-kapanmas%C4%B1n-paypal-askpaypal?recruiter=74233811&utm_source=petitions_show_components_action_panel_wrapper&utm_medium=copylink

Ben böyle bir şeyi düşünüyordum iyi oldu fakat bu gibi durumlarla sesimizi ne kadar çok duyururuz orasını bilemem işte en yakın zamanda inşallah bu sorun düzelir yoksa sıkıntılı bir durum olcak diyebilirim.

enderege

Bu çok kötü bir haber. Hatta PTC işi bana göre Türk kullanıcıları için bitmiştir. Bir çok kişi 3-5 kuruş kazanacağım ve bunu Paypala çekeceğim diye bu işi yapıyordu. Hiç kimse Payza ve başka işlemcilerle uğraşmaz bu saatten sonra. Çünkü Türkiyeye parayı aktarmak imkansız veya çok kesintili.

Bana kalırsa bu iş Paypal ile bürokratlar arasındaki restleşme. Zamanında nasıl twitter, facebook restleşti  ise buda onun gibi bana göre. Devletin geri adım atacağını sanmıyorum. Paypal taviz vermeli diye düşünüyorum.

Hakkımızda hayırlısı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.