PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

arkadaşlar sa. paypaldaki parayı çekicemde sizce banka hesabınamı çekim yapıyım yoksa kartamı, kart olarak banka kartı kullanmıcam kredi kartı kullansam olurmu. nasıl gelicekki kredi kartına.

BySuat

Birde yollayacağımız kartın önceden ekli olması gerekiyomu paypala.

Coulers79

Kart için komisyon var, yeterli paran varsa bankaya çekmelisin.

atLL

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Haziran 2016, 00:01:35
Kart için komisyon var, yeterli paran varsa bankaya çekmelisin.
@Coulers79 hocam payza icin minimum bankaya cekim miktari ne kadar birde boyle bir hata aliyorum ''Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account.
''

fkork

enderege

Alıntı yapılan: BySuat - 31 Mayıs 2016, 21:23:45
Birde yollayacağımız kartın önceden ekli olması gerekiyomu paypala.

Kartında, banka hesabınında Paypala tanımlı olması gerekir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halilburak

Merhaba arkadaşlar paypal 10 dolar altı rakamı vermiyor şuan , daha 1 ay önce çekim yapmıştım kalan bakiye 4,25 dolar bunu şuan alamıyorum hiçbirşekilde  bi çözüm üretin ne yapabiliriz ?  (prt) (prt) (prt)

fkork

Alıntı yapılan: halilburak - 01 Haziran 2016, 02:17:00
Merhaba arkadaşlar paypal 10 dolar altı rakamı vermiyor şuan , daha 1 ay önce çekim yapmıştım kalan bakiye 4,25 dolar bunu şuan alamıyorum hiçbirşekilde  bi çözüm üretin ne yapabiliriz ?  (prt) (prt) (prt)

forumda bir konu açın, aynı şekilde mağdur olanlar paraları size yollasınlar ;)

fzthkurmaz

eskiden paypal TR de yokken kredi kartımıza para çekebiliyorduk belli bir komisyonla şimdide öyle olmaz mı acaba ?