PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: cocoextra - 02 Haziran 2016, 10:48:12
Netelleri çok kullandım,  kartı sipariş etmeniz gerekli aksi halde banka hesabına havale istediğinizde çok uçuk kesinti oluyor,  neteller kartınız ile herhangi bir atmden küçük ücretler karşılığı paranızı çekebiliyorsunuz teb avmleri daha avantajlı döviz olarak çekim yapılabiliyor.

Teşekkür ederim @cocoextra

Elektronick

Teşekkürler YingYang merak edilen birşeydi özellikle 6 Haziran dan sonra çekim yapılması
ve limitin kalkması :)

ahnamus

Ben de dün akşam 7,57 TL mi LÖSEV e aktarmıştım..

Karaelmas007

Alıntı yapılan: YingYang - 02 Haziran 2016, 16:41:52
Paypal Türkiye sayfasından açıklama geldi arkadaşlar ;
PayPal hesaplarından banka hesaplarına para aktaran müşterilerimiz için güncellememiz var. PayPal hesabınızdaki bakiyeyi banka hesabına aktarabilmeniz için minimum çekim limitini kaldırdık. Tüm müşterilerimize gösterdikleri sabır için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Ayrıca bilmenizi isteriz ki 6 Haziran'dan sonra da PayPal hesabınızdan banka hesabınıza para aktarmaya devam edebileceksiniz.
[spoiler]https://www.facebook.com/PayPalTurkiye/[/spoiler]

Ayrıca paypal Türkiye sayfasında yorumlara cevap vermişler ;
"Belirttiğim gibi yasalara uymak zorunda olduğumuz için bu şekilde karar almış bulunmaktayız. Lisansımızı aldığımızda işlemlerinize yeniden devam edebileceksiniz."
"Siz değerli üyelerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli departmanlar çalışmalarını hızlandırmış durumdadır."

Çalışmalara devam ediyorlarmış .

Çok iyi haber İnşallah geri dönerler ..  :)

GameHunter

Troy ile alakası yok. Troy elektronik para transfer sistemi değil Mastercard sadece.

halibo

Alıntı yapılan: Bonkor - 03 Haziran 2016, 21:57:38
tüh allah cezanızı versin adamlar lisans verilmediği halde üstünler ağırlıkları var.Lisansın reddedilmesinde emeği geçen herkesin .....

troy diye bir kart çıkarılacakmış bu kartla bekleyin bi yere gelirsiniz.

paypal veritabanını avrupa ülkelerine açıyor bize gelince yok diyor, bizi basit bir ülke görüyor, kurallara uyacaksın uymuyorsan gideceksin

Bonkor

Alıntı yapılan: halibo - 04 Haziran 2016, 10:41:11
paypal veritabanını avrupa ülkelerine açıyor bize gelince yok diyor, bizi basit bir ülke görüyor, kurallara uyacaksın uymuyorsan gideceksin
Eğer öyle birşey varsa yaptıkları şerefsizliktir.Birgün bize muhtaç olurlarsa bi tekmede biz vuralım.

atLL

benim paypal hesabim 2011den beri var acaba bende dahil miyim bu kapatilma grubuna :D

znrcn

Paypal Türkiye için küçük bir pazar eğer öyle olmasaydı zaten bir şekilde anlaşılırdı. VEritabanı mevzusu da pek samimi gelmiyor bana.

Elektronick

Türkiye her zaman büyük pazar olmustur bu durumdan bddk dan cok paypal rahatsız öyle gôrünüyor