Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

Alıntı yapılan: sibumix - 14 Haziran 2016, 17:47:36
reinvest direk ots kasmak dimi. btc v.s kazanmıyoruz o sırada.  reinvest 0 olursa direk kazdıgını hesaba alabiliyoruz. yanlıs anlamıyorum dimi.

Doğrudur.

ek bilgi : sadece Reinvest 100% de üretim 2 katına çıkıyor

tiki93

üyeliğime giremiyorum şifre yenileye tıklayıncada böyle üye yok diyor başka böyle hata alan var mı?

yasin 83

Alıntı yapılan: tiki93 - 14 Haziran 2016, 23:39:24
üyeliğime giremiyorum şifre yenileye tıklayıncada böyle üye yok diyor başka böyle hata alan var mı?

Captch kodunu giriyor musun kardeşim?  Google Crome kullanarak girmeyi dene.

yasin 83

Hesabımı silmişler galiba. Bende de girilmiyor.

Mucahid

Ben de giremiyorum.Hesabımı silmişler.

sibumix

Hesabı dun acmıstım. yatırım da dusunuyordum. Kısmet sistem beni de silmis :)

yasin 83

Allahtan yatrım yapmamışım. 20-30 dolar girecektim. Ama içimde nedense bir sıkıntı vardı. Çünkü bitcoin yükselirken toplayıp kaçmaları çok kesin bir sonuçtu benim açımdan. Günlerdir sistemi takip ediyorum ama elim bir türlü yatırıma gitmedi.  Demek ki yediğim kazıkların getirdiği bir tecrübe varmış. Ruslar gene vurgunu yaptılar.

znrcn

Yatırım yapıpta hesabı silinen yoktur umarım.

yasin 83

Alıntı yapılan: znrcn - 15 Haziran 2016, 00:09:23
Yatırım yapıpta hesabı silinen yoktur umarım.

Hesapları silmeleri bile ahlaki değil. Yatırım yapanlar varsa onlara gerçekten yazık oldu.

znrcn

Alıntı yapılan: yasin 83 - 15 Haziran 2016, 00:12:27
Hesapları silmeleri bile ahlaki değil. Yatırım yapanlar varsa onlara gerçekten yazık oldu.

Öyle. Her şerde bir hayır vardır derler. Yatırım yapacak olanlar tekrardan bir gözden geçirme fırsatı bulmuş oldu. Ben hesabıma giriş yapabiliyorum şu an. Diğer arkadaşlarda durumlarını belirtirlerse, durumu daha net algılayabiliriz sanırım.