Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

Bitcoin fiatlarının 800 $ lara yaklaştığı bu zamanlarda uzun zamandır hayatta olan mining siteleri ödemelerde çok sıkıntı çekerken, yeni oluşmakta olan sağlam tabanlı yatırım alan ve ödeme yapmaya başlayan sitelere avantaj sağlamaktadır.

yasin 83

Alıntı yapılan: eflatun06 - 17 Haziran 2016, 11:33:01
Bitcoin fiatlarının 800 $ lara yaklaştığı bu zamanlarda uzun zamandır hayatta olan mining siteleri ödemelerde çok sıkıntı çekerken, yeni oluşmakta olan sağlam tabanlı yatırım alan ve ödeme yapmaya başlayan sitelere avantaj sağlamaktadır.

Bu gidişat içerisinde bu madencilik sitesine dolar bazlı olarak ne kadar yatırım yaptığını öğrenebilir miyim kardeşim?

eflatun06

Hashocean, Bitrrapid yatırımlarımdan gelen Bitcoinleri, ayrıca faucetlerden, topminedan gelen litecoinleri hepsi buraya akıyor. Şu ana kadar 50 doları geçti ve devamlı artıyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: eflatun06 - 17 Haziran 2016, 11:54:23
Hashocean, Bitrrapid yatırımlarımdan gelen Bitcoinleri, ayrıca faucetlerden, topminedan gelen litecoinleri hepsi buraya akıyor. Şu ana kadar 50 doları geçti ve devamlı artıyor.

Güzel yatırım yapmışsın kardeşim. Umarım şöyle 6 ay filan giderde yatırım yaptığınıza değer.  (hp)

eflatun06

ödeme aldığım siteler patlamazsa 15 gün içerisinde yatırımım 150 doları bulur. Sitenin durumunun ne olacağını zaman gösterecek ama baktığımızda en dandik site olarak gördüğüm cldmine bile 9 ay dayanmışsa. en azından zarar yazmaz herhalde.

Site yatırımsız hesaplardan ref geliri vermiyor. bu da sitenin daha uzun yaşamasına bir delil. Hemen kaçacak siteler yatırımsız hesaplardan bile ref geliri veriyor bir örnek hot-mine dı çok güzel yatırım aldı ama ref gelirinin yüksekliği ve yatırımsız ref geliri vermesi kendini çok çabuk dar boğaza soktu.

Cromwelle

Bu site ne zamandır açık bu arada? Çok fazla Ddos saldırısı var ben her siteye baktığımda durmadan şifre değişitirip girmek zorunda kalıyorum. Nerden yatırım yapılcak bu arada payeer ve perfect money gördüm ben çekim olarak.?

eflatun06

Site 20 gündür açık bundan 3 gün önce ardı ardına 2 kere saldırıya uğradı o sırada site tüm erişime kapatıldı kimse zarar görmesin diye. saldırılar bertaraf edildi. bazi hesapların şifreleri yenilenmek zorunda kaldı son 3 gündür site sorunsuz çalışıyor. yatırımlar yapılıyor ödemeler yapılıyor.

Siteye ister Doge, bitcoin, Litecoin, ister Dolarla yatırım yapılabiliniyor. payeer ve perfect moneyle
isterseniz 2 doge bile hesabınıza gönderebiliyorsunuz. min yatırım yok.

istediğiniz para birimiyle çekim var ama burada min çekim var. tanıtım bölümünde belirtmiştim.

eflatun06

Site ödemelerine sorunsuz ve düzenli bir biçimde devam etmektedir ve Doge olarak alınan son ödemeler Ödeme Kanıtlarında gösterilmiştir arkadaşlar

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/otiis-cc-bulut-madencilik-odemeleri/

Cromwelle

Ots'mi çalışmak lazım burda acaba 1-2 ay ?

eflatun06

Alıntı yapılan: Cromwelle - 17 Haziran 2016, 19:39:41
Ots'mi çalışmak lazım burda acaba 1-2 ay ?

Direk  Reinvest: 0 % kazı yaparsan 63 günde yatırımın çıkar

Reinvest: 100 % ile 1 ay kazarsan yatırımın 3 kat artar. sonrasında kazı yaparsan yatırımın 21 günde çıkar.     

30 + 21 = 51 gün + 3 kat OTS