Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

yukardaki TOOLS dan CONTACTS bölümünden yatırdığın depositin bilgilerini gir gönder çok kısa sürede yatacaktır.

catch54

arkadaşlar bu otiss cc de bi sıkıntı var. kayıt oldum herşey normal o akşam 1 Ltc yatırdım. yine normal ertesü gün girmeye çalıştım hiçbir şekilde girmedi. şifremi unuttum yaptım fakat bu seferde mail adresimi bulmadı. bence çok yatırım yapmayın derim.

eflatun06

Alıntı yapılan: catch54 - 23 Haziran 2016, 18:08:58
arkadaşlar bu otiss cc de bi sıkıntı var. kayıt oldum herşey normal o akşam 1 Ltc yatırdım. yine normal ertesü gün girmeye çalıştım hiçbir şekilde girmedi. şifremi unuttum yaptım fakat bu seferde mail adresimi bulmadı. bence çok yatırım yapmayın derim.

Arkadaş, sanırsam siteyi kötülemek için kayıt açmış gibi. 1 ltc yatıracak ve hesaba giremiyecek ve bu kadar rahat olacak ve yardım istemiyecek.

Şimdiye kadar 20 den fazla deposit gönderdim faceboxdan gönderdiklerim gecikmeli yattı. Fakat diğerleri anında hesaba yansıdı.

eflatun06

Site ödemelerine sorunsuz devam etmektedir. Siteden 0.00101000  Bitcoin ödemesi alınmış ve aşağıda gösterilmiştir.

0.00101    16BAYjQfHTERuNZRQ3wCXxN6ec24zAgSho     BTC    2016-06-24   09:10:30  Paid

AhmetSelim34

Ltc yatiricaktim bana yanlis bir adres verdi ilginç

eflatun06

nasıl yani, Ltc depositoya basınca çıkan adres nasıl yanlış oldu.

AhmetSelim34

SAKIN YATIRIM YAPMAYIN SITE ÇÖP DEPOZIT YAPMADIGIM HALDE YAPMIS GIBI GOSTERDI

eflatun06

Ne dediğini bir anlayabilsek dostum. Demin başka birşey dedin şimdi ise yatırım yapmadım ama site hesabıma coin mi gönderdi diyorsun. Hangi coinden ne kadar göndermiş. Ne yaptında göndermiş bir açıklasan da öğrensek

eflatun06

hesabına  0.1089000 Litecoin yatmış.  :D gönderim adresini paylaşabilirmisin

veya refin vardır oradan gelmiş olabilir.

AhmetSelim34

[spoiler][/spoiler]

Șansimi 1 kere daha deniyik dedim demekki karisiklik olmuș  yeșil olan yatirmam gereken adres ben bu adrese yatiramiyorum ltc adresi degil galiba alttaki 12 doge ve 0.1 depozit yapmak istedim açtim iște fakat yapamadim ama yapmisim gibi 0.1 ltc vermis 12 doge vermis.sistem sakat yatirim yapmayin.