Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

bu adres Litecoin adresi ve bu adrese 0.10600000 litecoin gelmiş o yüzden senin de hesabında gösterilmiş yani bu adrese bir para girişi var sistem de bu parayı adres senin diye senin hesabında göstermiş. Burada bir yanlışlık yok Sorun şu bu para nereden gelmiş

AhmetSelim34

eflatun06

o zaman üzümünü ye bağını sorma  :D  reinvest 100% yap Ots ler katlansın

hsynarsln03

site gümledi mi. ödeme yapılımıyor sanırım

hsynarsln03

saldırılardan doları 48 saat ödemelerin durduğu söyleniyor hadi bakalım bekleyelim

eflatun06

Alıntı yapılan: hsynarsln03 - 25 Haziran 2016, 11:43:42
site gümledi mi. ödeme yapılımıyor sanırım

Alıntı yapılan: hsynarsln03 - 25 Haziran 2016, 13:40:35
saldırılardan doları 48 saat ödemelerin durduğu söyleniyor hadi bakalım bekleyelim

Bunları kim uyduruyor. Foruma yeni bazi üyeler kayıt oluyor sonrasında siteyi karalamalara başlıyorlar.
Gerçekten ilginç bu forumda birşeyler dönüyor. Bazi bilmişler formu kontrol edebileceklerini sanıyorlar sanırım. Ortaya yalan yanlış birşeyler atan bu küçük akıllıları kınıyorum...

Bu sitenin Bitcoin bazında ödemelerini yaptığı adres tıklarsanız sitenin ödemelerini anlık izleyebilirsiniz...

znrcn

Alıntı yapılan: eflatun06 - 25 Haziran 2016, 13:48:11
Bunları kim uyduruyor. Foruma yeni bazi üyeler kayıt oluyor sonrasında siteyi karalamalara başlıyorlar.
Gerçekten ilginç bu forumda birşeyler dönüyor. Bazi bilmişler formu kontrol edebileceklerini sanıyorlar sanırım. Ortaya yalan yanlış birşeyler atan bu küçük akıllıları kınıyorum...

Bu sitenin Bitcoin bazında ödemelerini yaptığı adres tıklarsanız sitenin ödemelerini anlık izleyebilirsiniz...

Kardeş bu kadar gergin olmaya gerek yok. Her yeni üyeye de siteye karalamak için üye oldugunu söylemek de bence pek sağlıklı değil. Senin yapabileceğin bence ilk şey ödeme alıp buyrun ben aldım ödememi demendir.

hsynarsln03

neden karalama yapayım ki bende yatırım yaptım. gümledi mi diye sordum. ödemeler açık değil şu an ve aldığım maili paylaştım hepsi bu.
Due to the multiple attacks on our service, the administration made a decision to upgrade the security system, the output function will be limited in the next 48 hours. Thank you for understanding....

eflatun06

Bir araştıralım o zaman

hsynarsln03

48 saattir ödeme yok demedim. 48 saat ödemeler durdurulduğuna dair mail aldım. nerden biliyorum çünkü bende yatırım yaptım ve şu an durum böyle 3 defa ödeme aldım ama durum şu an böyle