Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 07 Kasım 2016, 19:49:09
Hayırlısıyla terfi ettik (dns) müşteri statüsünden temsilciliğe yükseldik

Hayırlı olsun kardeşim. Bende telefon onayını bekliyorum hala. 10 bin küsür üyeyi tek tek aramak kolay olmasa gerek.  Bu arada dediğin gibi sistem onay işlemini istemeden belgeleri yollamak en akıllıca olanı. Ben eski üye olduğum için 3-5 gün beklemem gerekecek. Malum hesabı inceliyorlar filan. İnşallah güzel sonuçlar verir site bize.  (hp)

temeler

@yasin 83  Hocam sizin ref inizle kayıt oldum ve direk siteye giriş izni verdi. Herhangi bir onaylama veya ek bir prosedür var mı. Kimlik adres onayı vs.

temeler

@yasin 83  Direk yatırım yapmaya başlayabilir miyim?

yasin 83

Alıntı yapılan: temeler - 09 Kasım 2016, 11:24:38
@yasin 83  Direk yatırım yapmaya başlayabilir miyim?

Siteye üye olduktan sonra kimlik bilgilerinizle hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Bu sistem yeni geldi. Bu arada hesabınızı aktifleştirmek için telefonla numaranızı arıyorlar. Bu işlemi de bu hafta içinde yapacaklarmış. Bunu da diğer üyelere duyurmak istedim.

temeler

@yasin 83  Ben dediğiniz kimlik ve adres onayı nerden yapılıyor onu bulamadım yada bende yok galiba şu an için. Bide arıyorlar dediniz benim yabancı dil yok arayan türkçe biliyor mu acaba.

yasin 83

Alıntı yapılan: temeler - 09 Kasım 2016, 20:09:02
@yasin 83  Ben dediğiniz kimlik ve adres onayı nerden yapılıyor onu bulamadım yada bende yok galiba şu an için. Bide arıyorlar dediniz benim yabancı dil yok arayan türkçe biliyor mu acaba.

Onay işlemi nasıl yapılıyor bu işlemi size 10 saniyede halletiricem. Şu an yeni açılan hesaplarda uyarı verilmiyor onay için. Ama hesabı 3 aylık filan olanlarda onay işlemi çıkıyor. En baştan gerekli belgeleri yollarsanız bu işlemler önünüze gelmeden ödemelerinizi alırsınız.

Geri kalan bilgileri mail olarak atıcam size...

temeler

yasin 83

Alıntı yapılan: temeler - 09 Kasım 2016, 20:28:22
@yasin 83  Tamam hocam bekliyorum teşekkürler

Mesajı yolladım kardeşim. Takılınca gene bana sorularını sorabilirsin.

coolin43

yasin hocam sizin hesap onaylandımı acaba bende yollamıştım 1 hafta olmak üzere bir cevap gelmedi şirkete mail attım bakalım ne diyecekler ona göre alt ekibimdeki arkadaşlarınkileride onaylatacağız en az 100 kişi var şuan ekipde onay yapılacak.

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 09 Kasım 2016, 23:25:15
yasin hocam sizin hesap onaylandımı acaba bende yollamıştım 1 hafta olmak üzere bir cevap gelmedi şirkete mail attım bakalım ne diyecekler ona göre alt ekibimdeki arkadaşlarınkileride onaylatacağız en az 100 kişi var şuan ekipde onay yapılacak.

Telefondan görüştük seninle abi. Hesabın onaylanmış. Bu arada tek onaylanmayan şey telefon onayı. Oda tüm kullanıcılar için toplu yapılacakmış. Bende bu onay sürecini bekliyorum. Bakalım Allah'dan hayırlısı.