Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre776

Merhaba sizin refinizle kayıt olmuştum bugün ilk yatırımı yaptım deneme amaçlı yaklaşık 20 dakika da hesabıma geçti. Bitcoin adresimde emailim yazıyordu destekten yazdım türkçe desteği olduğu için türkçe mail attım ama ingilizce atsam daha mı iyi olur ne kadar sürede dönüş yaparlar, birde ref linki ile üye kayıt olduğu zaman hemen ortaklar kısmında gözüküyor mu üye olduğu yoksa yatırım yaptıktan sonra mı gözüküyor acaba bunları mı merak ettim teşekkürler.

coolin43

maili ceviri kullanıp atarsanız daha iyi olur canlı chat açık olduğunda ordan yazarsanız daha hızlıda çözersiniz sorununuzu alt üyeleriniz yatırım yapsada yapmasada hesabınızda görünürler.

Emre776

yasin 83

Alıntı yapılan: Emre776 - 14 Kasım 2016, 00:10:48
Chat hangi saatlerde açık oluyor ?

Chat'ın açık olmasını beklemenize gerek yok kardeşim. Vereceğim link üzerinden siteye mail gönderebilirsiniz.
..............

yasin 83

Arkadaşlar şirket beni telefonum üzerinden aradı dün. Ve bende dilim döndükçe kendimi ingilizce konuşarak ifade etmeye çalıştım. Bana hesabınızı aktifleştirdik dediler ve ad soyad sorup hesabımı doğruladılar. Az önce hesabıma girdiğim de şu değişiklikleri gördüm. Gün içinde birden fazla ödeme çekmemem için sistem otomatik ödeme isteme seçeneğini aktifleştirmiş.Yani hesapta biriken parayı sistem 24 saat içerisinde hesabıma gönderecek. İlerleyen günlerde site hakkında yaşanılan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğim. Şimdilik elimde ki bilgiler bu kadar.  (hp)

yasin 83

Siteden, Perfect Money, Payeer ve Bitcoinden yaklaşık 85 dolar ödeme aldım az önce. Sistem harika şekilde işliyor arkadaşlar. Kanıtları ödemeleri hesapta toplayınca paylaşacağım.   (hp)

yasin 83

pathfinder

@yasin 83 , hocam bol kazançlar. Ben de sadece kendi yatırımımla devam ediyorum. Ref yok henüz. Kazancı hergün aynı saatte otomatik olarak hesabıma yatırıyorlar. Benden bir hesap doğrulaması istemediler. Herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?

Bozkurt88

Ref. üyesi olan ve derinlik sahibi kişilere yapıyorlar diye biliyorum. 1. kademe üyelerde hesap doğrulaması yoktur sanırım.

yasin 83

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 14 Kasım 2016, 12:57:30
Ref. üyesi olan ve derinlik sahibi kişilere yapıyorlar diye biliyorum. 1. kademe üyelerde hesap doğrulaması yoktur sanırım.

Benim bildiğim bütün hesaplara 3 ay içerisinde doğrulama gerekiyor. Benim hesabım 3. ayını doldurunca bu doğrulama geldi. İleride böyle bir uyarı gelmemesi için hesabı doğrulatmak daima en iyisidir. Çünkü kendinize alt üye bulduğunuzda böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsanız.