Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: Asilay - 18 Kasım 2016, 18:47:44
coolin ne sistemi...

yasin başta 110 küsür dolarla yatırım yaptın da peki son durum nedir. wn son ki ödemeni de gördüm.. bir paket min. 50 dolar ve günlük getirisi 50 cent. yani günde 1 dolar gibi birşey ediyor.. Top. 100 gün sonra paran çıkıyor :)) ya bu sistemler neden çok az veriyor..

Bu tip sistemlerde kar oranı düşüktür kardeşim. Çünkü az kar çok istikrar anlamına gelmektedir. Bu sitenin diğer sitelerden en büyük farkı da bu noktada ortaya çıkıyor. Eğer uzun vadeli bir yatırm düşünüyorsan ve az ile yetinmeyi biliyorsan bu tarz bir siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Eğer büyük kar oranı veren sistemlere yatırım yaparsan kısa vade de çok kazanma düşüncesi seni büyük zararlara uğratabilir. Bu site yaklaşık 100 dolarlık bir yatırıma günde 1 dolar veriyor. Hafa sonları ise 0.50 dolar kar fırsatı sunuyor. Kısaca  özetlemek gerekirse haftanın 7 günü kar elde ediyorsun fakat bu kar oranları çok ölçülü ve az miktarlarda oluyor.

coolin43

ben yapmış olduğum yatırımı 3 haftada 3 katından fazlası olarak aldım şimdilik tabi sıkı bir çalışma ve alt ekibim sayesinde öğlen 180 kişi demiştim şuan 210 kişilik bir ekibe ulaştım ve bu daha işin başı 1000 lerce kişilik bir ekib olacağız inş yeterki şirket istikrarlı bir şekilde devam etsin bir bir kariyerleri atlayıp hedefim olan 10 bin usd lik bonusu almak hayırlısıyla

izomer

....

yasin 83

Alıntı yapılan: izomer - 20 Kasım 2016, 05:37:32
Aynen Günlük takır takır ödüyor isterseniz otomatik yatır seçeneği var bitcoin,adv cash,payeer,perfect money ,qivi wallet gibi seçeceğiniz ödeme noktalarına otomatik atabiliyor günlük kazancınızı..veya birikiyor kendiniz yolluyorsunuz..Rüzgar yapmıyorum gerçekten Rüzgardan kazanıyorum şu an  :D

her türlü yardımcı olurum..
https://xxx

Edepsizlik yapma kardeşim. Konuyu açan benim ekmeğimizi yiyen sensin. Gelmiş birde konu altına link atıyorsun. Tekrardan aynı davranışı tekrar etme.

CesmeLee

valla  takip ettiğim kişilerin başında yasin geliyor şu grupta dediği siteye de giriş yaptım ama sadece para yatırmadım ( durumlar biraz karıştığı için)  ama ilk fırsatta yatırım yapacağım. Bu siteden gerçekten iyi bir gelir elde edilebilir düşüncesindeyim.. En kısa sürede kazanmak dileğiyle..

zfralv

Gerekli cevabı utkuberk arkadaşımız özelden iletti sağolsun.

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

yasin 83

Alıntı yapılan: manjimurai - 24 Kasım 2016, 15:13:15
site durumu nedir

3-5 gündür özel meselelerden dolayı forumda değildim. Geldiğim de siteyi kontrol ettim. Ödemeler devam ediyor. Siteye farklı ülkelerin dilleri de eklendi. Sistemde her hangi bir sorun gözükmemektedir. Özelden soru ileten arkadaşlara da en kısa sürede cevap yazacağım. (hp)

yasin 83

izomer

20 gündür üyeyim her gün %1 kazandırıyor.