Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acrossfire

refden kayıt oldum
1 haftaya 100$ atarım
umarım gene zarar etmem :D

polat33

Yasin kardeşim bana detaylı bir öm atabilirmisin, özellikle para çekme komisyonları ne kadar kesiyor vs gibi, birde alınan paketleri kombine etme gibi ibr şey varmı bu sistemde, yani daha fazla kazanç için öyle bir sistem  varmı.

omerfa27

Alıntı yapılan: polat33 - 28 Kasım 2016, 10:53:26
Yasin kardeşim bana detaylı bir öm atabilirmisin, özellikle para çekme komisyonları ne kadar kesiyor vs gibi, birde alınan paketleri kombine etme gibi ibr şey varmı bu sistemde, yani daha fazla kazanç için öyle bir sistem  varmı.
aynı dm banada atılırsa memnun olurum ;)

yasin 83

Alıntı yapılan: omerfa27 - 28 Kasım 2016, 11:23:24
aynı dm banada atılırsa memnun olurum ;)

Çekimlerde her hangi bir komisyon ücreti yok. Bu kesintiyi sadece kullandığınız yatırım sistemi yapar. Mesela siteden perfect money ile para çektiniz. Bu çekim sırasında yatırım sitesi para kesmez fakat perfect money kendi işlem ücretini kesebilir. Bunun haricinde sitenin çektiğiniz ücretler üzerinden yaptığı hiç bir kesti yok.  Ayrıca daha fazla kazanç elde etmek için minimum 50 dolarlık olan paketlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz.

yasin 83

Arkadaşlar bu olaylar sürekli tekrarlanmaya başladığı için söylüyorum. Benim açtığım konuların özellikle de bu konunun hiç bir yerde Türkçe kaynağı mevcut değildir. Fakat emek hırsızı ahlak sahibi olmayan kişiler ödeme kanıtlarım da dahil olmak üzere konu ile alakalı bütün verileri sayfalar açıp kendilerine aitmiş gibi yayımlıyorlar. Buna bu forumda da bir çok yerde de şahit oldum. Adam yatırım siteleri bölümünde konumun açık olduğunu bilmesine rağmen girip konumdan yazıları kopya edip gene aynı yerde konu açıyor. Bundan sonra böyle bir şeyle karşı karşı kalırsam bu gibi girişimlerde bulunan kişileri mahkemeye vererek hak talebinde bulunacağım. Çünkü yapılan şey yasalara göre suç. Tamamen şahsıma ait ve emek harcayarak yaptığım şeyleri kopya edip üzerinden para kazanmanın peşine düşüyorsunuz. Bundan sonra bu davranışı yapan kişiyi görürsem ev adresine kadar bulup mahkemeye vericem kendisini. Bu uyarımı da buradan son kez yapıyorum. Daha sonra başlarına geleceklerden ben sorumlu değilim.

yasin 83

Arkadaşlar sistem ödemelerine devam ediyor. Denemek isteyenler konuyu inceleyip bilgi edinebilirler. Gerekli yerlerde ben buradayım. Konu ile alakalı olur yada olmaz here türlü sorunuza yanıt bulabilirsiniz.

yesilkartal

Selam arkadaşlar,
Yandex Money ile ödeme yapmıştım ancak Yandex cüzdan ile ödeme almam için pasaport/kimlik onayı istiyor. Yandex Moneyde onay yaptırabilen var mı?

yasin 83

Alıntı yapılan: yesilkartal - 05 Aralık 2016, 16:08:37
Selam arkadaşlar,
Yandex Money ile ödeme yapmıştım ancak Yandex cüzdan ile ödeme almam için pasaport/kimlik onayı istiyor. Yandex Moneyde onay yaptırabilen var mı?

Konuda önerdiğim sistemin bitcoin olduğunu belirtmiştim çok önceden. Siz çok fazla kullanılmayan bir sistem üzerinden yatırım yapmışsınız. Açıkçası yandex kullanmadığım için bu konuda sizlere faydalı olamayacağım. Eğer yandex sizden belge istiyorsa bu belgeleri göndermeniz gerekecektir.

yasin 83

teober

....