Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: parin35 - 30 Aralık 2016, 16:31:01
ewt bencede bu edelweiss5 buram buram HYIP kokuyor :) ruzgar hikaye scam sahane beyler :)

Konuyla alakasız yorumlar yaparak tartışma ortamı yaratıyorsun. Bu gibi davranışları konularımda yapmaya devam edersen bizzat yönetimle irtibata geçerek senin forumdan uzaklaştırılmanı rica edeceğim. Bizler burada para kazanmak ve bir işi hakkıyla yapmak için varız.Bu amacın dışında hareket etmeyi kendime uygun görmediğim için seninle tartışmaya girmek istemiyorum. Eğer ki yaptığın yorumlar sana bir şey kazandırıyorsa varsın kazandırsın. Allah hayatın boyunca sana da gönlüne göre versin. Selam ve sevgilerimle.

parin35

ben sitenin sozde ofislerini arastirmistim alakasiz yerlerde sozde ofisleri var o yuzden scam hyip dedim ayrica bız yorum yapınca alakasız sen yapınca alakalımı oluyor HYIP dedık HYIP degılmı ? sanada gonlune gore versin ...

yasin 83

Alıntı yapılan: parin35 - 30 Aralık 2016, 17:12:03
ben sitenin sozde ofislerini arastirmistim alakasiz yerlerde sozde ofisleri var o yuzden scam hyip dedim ayrica bız yorum yapınca alakasız sen yapınca alakalımı oluyor HYIP dedık HYIP degılmı ? sanada gonlune gore versin ...

Araştırmış olabilirsin. Burası beni bağlamıyor. Ben bu siteden 150 günden fazladır ödeme alıyorum ve kanıtlarını forumda paylaşıyorum. Ha son zamanlarda tatil filan muhabbetleri açtılar bende belirtilen süreye kadar bekleyeceğimizi söyledim. Ayrıca konuda sitenin resmi şirket olmadığı düşüncesinde olduğumu belirtmiştim. Sürekli tekrarlanan bir şeyi bir de senin tekrar etmene gerek yok. Milletimiz bir şeyi bir defa da anlayacak kapasiteye sahiptir. Bunların haricinde sitede yatırımın yoksa siteyle alakalı bir durumun da yoksa aynı şeyleri tekrar ederek durum yaratmanın da gereği yok diye düşünüyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

parin35

odeme aliyorsaniz guzel monitorlerden bakinca pek oyle gozukmuyor neyse para sizin biz uyaralimda

xxxxxxxx

yasin 83

Alıntı yapılan: parin35 - 30 Aralık 2016, 18:11:37
odeme aliyorsaniz guzel monitorlerden bakinca pek oyle gozukmuyor neyse para sizin biz uyaralimda

xxxxxxxxx

Site yılbaşı sebebiyle ayın 10. gününe kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Bende durumu konuya yorum olarak ekledim. Monitörler de ödeme yapılmadığı için haliyle scama atmışlar. Bende site de herkes gibi üyeyim ve içeri de yatırımım mevcut. O yüzden belirtilen zamanın gelmesini bekleyip ödemeleri talep edeceğiz. Ayrıca yaşanılan bu durumdan dolayı yatırım yapacak kişileri ayın 10. günü gelmeden yatırım yapmamaları konusun da uyardım. Ben bu tip konularda ne siteyi savunurum nede bilgi vermeden üyeleri zor duruma düşürürüm. İyi forumlar teşekkürler.

nesimcik11

16 senedir hyiplete zaman zaman yatirim yapan biriyim. Cok da kazandim cok da kaybettim. Bu surede hyipler imaj ve baskakaşim gecirdiler. Ben onlari elimdeki kriterlerden taniyorum ve edelweissda yatirimi olan biri olarak soyluyorum:edel hyiptir. Bu sure dayandi ama cok daha fazla dayanamiyacak diye dusunuyorum. Hyip mantigina ters. Defalarca tura geturenezsin her defasinda risk aliyorlar borsada illa kazanci da ekleyip riske giren ve yuksek faiz veren vir sistem batacaktir.o gun de yakin. Site cok profesyonelce hazirlanmis tanitim da guzel ama bize sirketi degil dunya capinda ruzgar paneli teknoloji ve ticaretini tanitiyo. Belki de borsada yesil enerjiye yatirim yapiyorlar. Telefonlari cikmiyo. Ciksa da bu tam delil olmaz. Google haritalarda yer ve tavelalari sabit degil. Sirketi bizzatgidip goren anlatan yok. Almanyada cok Turk yasiyo. insanimiz parayi gorunce atladigi icin gerek duymuyolar sanirim. Hangi islemciden para yatirilirsa yatirilsin tum islemcilerden cekilebilmeli. Bu para izi takip scisindan suphe uyandiriyo. Guvenilir izlanda bankasi perfectmoneyde trust puani cok dusuk. Ayrica belge onayi guven icin imaj. Uluslararasi bankalrda bile net yollu verify gunler surerken 15 dakikada contrati inceleyip onayladilar. Sorumluluktan kurtulmsk icin bu imaja saklaniyorlar... Beyler edel bir hyiptir ve cok yakinda batacak. Otomotok Odemeleri enable yapin.

yasin 83

Alıntı yapılan: nesimcik11 - 30 Aralık 2016, 20:49:06
16 senedir hyiplete zaman zaman yatirim yapan biriyim. Cok da kazandim cok da kaybettim. Bu surede hyipler imaj ve baskakaşim gecirdiler. Ben onlari elimdeki kriterlerden taniyorum ve edelweissda yatirimi olan biri olarak soyluyorum:edel hyiptir. Bu sure dayandi ama cok daha fazla dayanamiyacak diye dusunuyorum. Hyip mantigina ters. Defalarca tura geturenezsin her defasinda risk aliyorlar borsada illa kazanci da ekleyip riske giren ve yuksek faiz veren vir sistem batacaktir.o gun de yakin. Site cok profesyonelce hazirlanmis tanitim da guzel ama bize sirketi degil dunya capinda ruzgar paneli teknoloji ve ticaretini tanitiyo. Belki de borsada yesil enerjiye yatirim yapiyorlar. Telefonlari cikmiyo. Ciksa da bu tam delil olmaz. Google haritalarda yer ve tavelalari sabit degil. Sirketi bizzatgidip goren anlatan yok. Almanyada cok Turk yasiyo. insanimiz parayi gorunce atladigi icin gerek duymuyolar sanirim. Hangi islemciden para yatirilirsa yatirilsin tum islemcilerden cekilebilmeli. Bu para izi takip scisindan suphe uyandiriyo. Guvenilir izlanda bankasi perfectmoneyde trust puani cok dusuk. Ayrica belge onayi guven icin imaj. Uluslararasi bankalrda bile net yollu verify gunler surerken 15 dakikada contrati inceleyip onayladilar. Sorumluluktan kurtulmsk icin bu imaja saklaniyorlar... Beyler edel bir hyiptir ve cok yakinda batacak. Otomotok Odemeleri enable yapin.

Senin söylediğinin aksini hiç birimiz söylemiyoruz zaten kardeşim. Bir şey batacaksa batacaktır. Sonuçta hiç birimiz bu sistemlerin sahibi değiliz ve gidişata müdahale edemeyiz. Ayrıca konu içerisinde gerekli uyarıları yapıyorum ve yeni üye olacaklara dahi özelden beklemeleri gerektiğini söylüyorum. Ha site öderse öder ödemezse zaten scama atar önümüzde ki maçlara bakarız. Zaten bundan ötesini yapacak gücümüz olsa gidişata müdahale edip her sistemi rayına oturtup işimize bakardık. Her neyse yorumun için teşekkürler.

nesimcik11

Objektif ve tarafsiz bakisinizdan dolayi ben tesekkur ederim. Gonul ister ki bu tur yabancilarin elindeki sistemlerden hicbir yurdum insani zarar etmesin. Ulkemize doviz kazandiralim. Birbirimize yardimci olalım.

strenergy

Sitenin ödemesini bugün yapmasından dolayı site eski bölümüne taşınmıştır  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

coolin43

Daha çok uzun zaman ödemelerinide yapacaktır inş...