Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CesmeLee

Antalya da bir seminer olacağı söylenmişti. Bu seminer oldu mu ?
Şimdi Balıkesir de olacak yazılmış da merak ettim seminere katılan var mı ?

yasin 83

Alıntı yapılan: CesmeLee - 09 Ocak 2017, 00:24:10

Türkiye de bir toplantı yapıldı. Bu toplantının resimleri sitenin resmi facebook sayfasında yer almaktadır. Bunun haricinde bu gibi toplantı işleriyle şahsım adına pek ilgilenmiyorum. Çünkü bu tip yerlere gidip gelmek maddi  bir güç ve zaman gerektiriyor. Fakat konuya bu konuyla ilgili yorum yazan ve bu toplantılara katılanlar olursa onlarda fikirlerini beyan edebilirler. Bunun haricinde şu anda beklemede olduğumuz tek şey ödemelerin başlaması. Ona da yaklaşık bir gün kaldı. Ödemeler de başladıktan sonra bu gibi ayrıntılar hakkında daha fazla bilgilendirme yazısı zaten yayımlanacaktır. Konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Hayırlı akşamlar iyi kazançlar dilerim.

Tolgahanclp

Alıntı yapılan: CesmeLee - 09 Ocak 2017, 00:24:10
Antalya ve Diyarbakır'da sunumlar gerçekleşti Rusya temsilcileri katıldı sunumlara Antalya'da 30.000$ üstü ciro toplayan bir arkadaşa ıphone7 hediye etti Rus temsilci. Konu ile yakından ilgileniyorum Bandırma'da olacak sunumuda ben organize ediyorum ve ilk Türkiye ofisini de açıcam inşallah burada. Ödemeler ayın 11 ine sarka bilir bilginiz olsun. İyi akşamlar herkese

alihanfb

Siteye SWIFT ödeme yöntemi ekleniyor yani parayı artık banka hesabımızada çekebilicez.Tatil boyunca yapılmayan ödemelerde ayın 11inde yapılacakmış.

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 09 Ocak 2017, 19:01:37
Siteye SWIFT ödeme yöntemi ekleniyor yani parayı artık banka hesabımızada çekebilicez.Tatil boyunca yapılmayan ödemelerde ayın 11inde yapılacakmış.

Bilgi için teşekkürler.

Emre776

Merhaba arkadaşlar ödeme aldığını söyleyen arkadaşlar var ama ben hiç ödeme alamadım.Ayrıca biriken kazancımın içinde üye bonusuda var onuda alamadım bilginize. Ve ödeme butonu aktif olmadığı halde bu arkadaşlar Nasıl ödeme alıyor merak ettim, otomatik ödeme demesinler benim hesabımda otomatikte ama para yollanmadı.Sadece bilgi vermek için yazıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen.

bboyextrem

Alıntı yapılan: Emre776 - 09 Ocak 2017, 20:17:02
Merhaba arkadaşlar ödeme aldığını söyleyen arkadaşlar var ama ben hiç ödeme alamadım.Ayrıca biriken kazancımın içinde üye bonusuda var onuda alamadım bilginize. Ve ödeme butonu aktif olmadığı halde bu arkadaşlar Nasıl ödeme alıyor merak ettim, otomatik ödeme demesinler benim hesabımda otomatikte ama para yollanmadı.Sadece bilgi vermek için yazıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen.
yarın en geç çarşamba yatcak beklemede kalın az kaldı

messo587

Dear users!

In 2017 we will make a big leap in the development of our company, our products and services, the quality of which should go to a new level, that will enhance the convenience and transparency of interaction with the system during the withdrawal.
This year the Company will develop payments via SWIFT international transfer system and SEPA - Single Euro Payment Area, that is impossible to withdrawal on a daily basis. To secure transactions of the abovementioned systems timely, as well as to ensure the reliability and safety of our clients' funds, the Company implemented a new system of payments.
Now the user will be able to order the payment 2 times a month. The dates are 1-3 and 16-19 of each month. If these dates fall on a weekend or holiday, payments will be processed on nearest business day. The Company undertakes to make payment within 5 business days from the date of creation of the application.
All funds accrued during the Christmas holidays from 21 December to 10 January can be ordered from 11th January.

2 haftada bir ödeme alınacak diyor artık acaba btc içinde böyle mi olacak yoksa sadece swift çekimleri için mi ?

yasin 83

Alıntı yapılan: messo587 - 09 Ocak 2017, 20:53:23
Dear users!

In 2017 we will make a big leap in the development of our company, our products and services, the quality of which should go to a new level, that will enhance the convenience and transparency of interaction with the system during the withdrawal.
This year the Company will develop payments via SWIFT international transfer system and SEPA - Single Euro Payment Area, that is impossible to withdrawal on a daily basis. To secure transactions of the abovementioned systems timely, as well as to ensure the reliability and safety of our clients' funds, the Company implemented a new system of payments.
Now the user will be able to order the payment 2 times a month. The dates are 1-3 and 16-19 of each month. If these dates fall on a weekend or holiday, payments will be processed on nearest business day. The Company undertakes to make payment within 5 business days from the date of creation of the application.
All funds accrued during the Christmas holidays from 21 December to 10 January can be ordered from 11th January.

2 haftada bir ödeme alınacak diyor artık acaba btc içinde böyle mi olacak yoksa sadece swift çekimleri için mi ?

Eğer böyle bir uygulama geldi ise tüm ödemeler için geçerli olacaktır diye düşünüyorum.

Tolgahanclp

Bana gelen bilgiye göre arkadaşlar bütün para çekme yöntemlerinde ayda 2  kere yapabilicez. Ayın  1-3 ve 16-19. günleri hesaplarımızda birikmiş paraları talep edicez. sistemde en geç 5 iş günü içinde ödemeyi yapacak. Yeni yapılan kayıtlardan gelen bonuslar otomatik hangi gün yapıldı ise o gün çekilebilecek.