Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redhotcity

şirketin verdiği kar oranı yeterli zaten.ekipman satın almasak da olur yeter ki bu işi yapıyor olsunlar .O zaman uzun süre devam eder zaten.

yasin 83

Alıntı yapılan: Ritech - 12 Ocak 2017, 02:23:44
(spk) beyler adınıza çok sevindim. şimdi bende üye olucam ama nasıl olucagım konusunda bana yardımcı olurmusunuz? direk iletişime geçebiliceğim özelliklede yasin kardeşim senden ricada bulunucam. direk seninle bağlantı yapabilirmiyim?

İletişime geçeriz dostum. Bana özelden mesaj atabilirsin. Ayrıca konuyla ilgili sorusu olan diğer arkadaşlar lütfen sorularınızı açık ve net bir Türkçe ile bana özelden iletin. Parça parça soru sormayın. Tek bir mesajda takıldığınız yerleri bana ulaştırın. Ben size konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapacağım.

poyage

Yasin bey merhaba linkinizden üye oldum özelden telinizi verebilirseniz whatsuptan görüşelim kolay gelsin.

yasin 83

Alıntı yapılan: poyage - 13 Ocak 2017, 12:15:04
Yasin bey merhaba linkinizden üye oldum özelden telinizi verebilirseniz whatsuptan görüşelim kolay gelsin.

Tamamdır. Özelden bilgilendirme yapacağım.

hege

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Ocak 2017, 15:07:26
Tamamdır. Özelden bilgilendirme yapacağım.
Yasin hocam ben de telinizi alabilir miyim. Sormak istediklerinizi var.

yasin 83

Alıntı yapılan: hege - 13 Ocak 2017, 15:57:56
Yasin hocam ben de telinizi alabilir miyim. Sormak istediklerinizi var.

Özelden  ulaşırım size kardeşim.

samuray6144

şirketin 1 yıl daha devam etme durumu var mı arkadaşlar  sizce ?

yasin 83

Alıntı yapılan: samuray6144 - 13 Ocak 2017, 18:13:03
şirketin 1 yıl daha devam etme durumu var mı arkadaşlar  sizce ?

O iş hiç belli olmaz. 1 yılda gidebilir sistem. Bu durum site sahiplerinin kararına bağlıdır.

hege

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Ocak 2017, 16:22:06
Özelden  ulaşırım size kardeşim.
hocam özelden size mesaj atamadım. sitede yeniyim. bilmediğim bir kısm var mı.

yasin 83

Alıntı yapılan: hege - 13 Ocak 2017, 20:42:05
hocam özelden size mesaj atamadım. sitede yeniyim. bilmediğim bir kısm var mı.

Bu yazdığım mesaja bir cevap daha yazarsan forumda 4 adet mesajın olacak ve özel mesajlara cevap verebileceksin. Bir adet daha yorum yap konuma ve özelden bana cevap yazmaya çalış. Sorun düzelecektir.