Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihanfb

Arkadaşlar sorunlarınızı canlı destekle çözmeye çalışmayın.Bütün sorunlarınızı [email protected] adresine gönderin.

Tunna

Arkadaslar edelweiss ne kadar gecikmeye girsede odemeler birsekilde yapiliyor.
Mumkun mertebe siteyle iyi gecinmek küfürlü yazismalardan uzak durmak lazim. Ztn tehlikeli iyice durumu kotulestirip kendi ayagimiza sıkmayalım.
Bnce siteyi tekrardan yatirim bolumune taşımalı konu baslaginada gecici olarak yatirim onerilmez diye not düşelim. 
Odemeler icinde canli destek veya supporta mail adresiyle taleplerinizi iletin ve beklemede kalın 15gun bile surse bi sekilde odemeler yapiliyor. Tabiki hepimiz gunu gunune odemesi yapilsin ister ama madem boyle bir sıkıntı soz konusu bizde paramizi nsl aliriz derdinde oldugmuz için sabirli olalim odeme yapilmasa hic yapilmazdi arkadaslar. 11gun gecikmeli odediler bana bende cok sinirlendim ama Beklicez yapacak bisey yok. Saygilar

recyclix51

arkadaşlar benim btc adresi değişmiş onu nasıl değiştirebilirim

alihanfb

Alıntı yapılan: recyclix51 - 26 Mart 2017, 19:00:54
arkadaşlar benim btc adresi değişmiş onu nasıl değiştirebilirim
Değiştirmene gerek yok eski btc adresinde geçerli ve sana aittir.İlla değiştirmek istiyorum diyorsan supporta yeni btc adresim : "diye mesaj at değiştirirler.

Elnino

Yatırım bölümünde bir sürü saçma site varken bunu çıkarmış olmaları komik.

alihanfb

Alıntı yapılan: Elnino - 26 Mart 2017, 23:50:42
Yatırım bölümünde bir sürü saçma site varken bunu çıkarmış olmaları komik.
Bu konuda haklısınız eski yerine alınması gereklidir fakat eski yerine alınması için hiçbir şey söylememe kararı aldım.

Sırf üç beş kişinin ödemesi geciktiği zaman yatırım bölümlerinde olduğu için demediklerini bırakmadılar.

aanniill14

geçen çekim zamanında paramı 11 iş günüde aldım şimdide 17 sinde çekim talebi gönderdim ayın 27 si hala gelmedi birde kaçkere canlı desteğe sordum mail attım gecikecekmi diye gecikme olmıcak dediler gecikmeden sonra tekrar mail attım en kısa sürede ödenecek dediler aksamanın sebebini sordum cevap vermediler canlı desteğe sordum sırada en kısa sürede ödenecek dedi ve hala bekliyorum 3-5 kişinin ödemesinin gecikmesi siteyi önerilmeyenlere taşınmasında gayet etkili ve mantıklı bir karar ve site zaten ömrünün büyük kısmını doldurmuş patlaması an meselesi boşuna milletin canını yakmaya gerek yok biz paramızı kurtarıcaz diye millet elindekinden olmasın aç gözlülüğe gerek yok site tamda yerindedir

manjimurai

Alıntı yapılan: aanniill14 - 27 Mart 2017, 03:15:31
geçen çekim zamanında paramı 11 iş günüde aldım şimdide 17 sinde çekim talebi gönderdim ayın 27 si hala gelmedi birde kaçkere canlı desteğe sordum mail attım gecikecekmi diye gecikme olmıcak dediler gecikmeden sonra tekrar mail attım en kısa sürede ödenecek dediler aksamanın sebebini sordum cevap vermediler canlı desteğe sordum sırada en kısa sürede ödenecek dedi ve hala bekliyorum 3-5 kişinin ödemesinin gecikmesi siteyi önerilmeyenlere taşınmasında gayet etkili ve mantıklı bir karar ve site zaten ömrünün büyük kısmını doldurmuş patlaması an meselesi boşuna milletin canını yakmaya gerek yok biz paramızı kurtarıcaz diye millet elindekinden olmasın aç gözlülüğe gerek yok site tamda yerindedir

Katiliorum
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Omerbarak

ben de mail attım cumartesi günü. Aynı gün cevap yazdılar ödemeniz gün içinde yapılacaktır diye ancak pazartesi oldu hala ödeme yapılmadı.

aanniill14

ödemem 3 gün gecikmeli olarak gelmiştir bilginize