Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elnino

bboyextrem

aanniill14

canlı destek kısmı çalışmıyor bende sürekli connecting to operatör yazıyor bence burasıda (scm)

Tunna

Ayarlar bolumunden mail guncellemesini yaptim. Fakat cep tel guncelleme yapılmıyor. Canli destek sizi kayitli numaranizdan aricaz hesabiniz onaylancak dedi. Herhangi bir arama yapilacaginida zannetmiyorum.
Supporta mail gönderdim hesabiniz onayli 1ay icinde düzenlemesi yapilacaktir dediler.

Velhasilikelam iki secenek var

Ya yilbasinda oldugu gibi odeme yapmayip farkli bahanelerle zaman kazanmaya calisiyorlar 1ay icinde odeme yapilacak toplu olarak

Yada gecmis olsun hepimize para kazanma uğruna elin yabancisinin karnını doyuran fedakar arkadaslarim

yasin 83

Alıntı yapılan: Tunna - 10 Nisan 2017, 17:19:22
Ayarlar bolumunden mail guncellemesini yaptim. Fakat cep tel guncelleme yapılmıyor. Canli destek sizi kayitli numaranizdan aricaz hesabiniz onaylancak dedi. Herhangi bir arama yapilacaginida zannetmiyorum.
Supporta mail gönderdim hesabiniz onayli 1ay icinde düzenlemesi yapilacaktir dediler.

Velhasilikelam iki secenek var

Ya yilbasinda oldugu gibi odeme yapmayip farkli bahanelerle zaman kazanmaya calisiyorlar 1ay icinde odeme yapilacak toplu olarak

Yada gecmis olsun hepimize para kazanma uğruna elin yabancisinin karnını doyuran fedakar arkadaslarim

1 haftadan beri mesaj atıyorum siteye. Hafta sonları ödeme yapılmaz diyorlar bana. Onu biliyorum fakat hafta sonu geçti artık ödemelere başlayın diye bir mesaj daha gönderdim az önce. Bakalım ne cevap verecekler buna. Bence şu anda yemleme usulüyle iş yapıyorlar. 3-5 dolar talep edenlere ödeme yapıyorlar gerisini de böyle oyalayarak içeride para biriktiriyorlar. Şu son ödemeleri de alsaydık bari fakat onu da yapmayacaklar sanırım.  (zopa)

Omerbarak

arkadaşlar bugün deteğe mail attım. 1 nisanda istemiş olduğum ödemem gelmedi diye. Cevap geldi "your request is being processed. wait for it to perform." yani "Talebiniz işleniyor. Gerçekleştirmesini bekleyin" gibi birşey. bekleyelim bakalım ödeme gelirse yine paylaşırım.

investor42

Hala umutlumusunuz arkadaşlar gerçekten?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mtuna

Alıntı yapılan: investor42 - 10 Nisan 2017, 21:29:44
Hala umutlumusunuz arkadaşlar gerçekten?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.edelweiss süpriz yapmayı seviyor bence bu hafta ödemeleri yapar (sinir)

bboyextrem

bu sene batmayan şirket kaldı mı ?  (hydr)

Mucahid

Batmıyorlar ki.Yatırım toplayıp kaçıyorlar.

Edelweiss5 çok garip bir şirket.Uzun bir süre ödeme yapmayıp daha sonra ödeme yaptı.Bu şirketten her şey beklenir.Beklemekte fayda var.  :y

Umarım herkes ödemelerini sorunsuzca alır.