Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madlyboy

Sistemde üyeliği oluşturduktan sonra aktivasyon kodu e-posta adresinize gönderilmiştir tarzında bir uyarı çıkmıyor, anasayfaya yönlendirmiyor. Giriş yapmaya çalıştıktan sonra anlıyorsunuz. Bir diğer konu gelen e-posta spama düşüyor. Hayırlı uğurlu olsun :)

ibrhmsny

volkanaydinli

Ben de tam bunu soracaktım :)

bycasper

@ibrhmsny @volkanaydinli  Site tatile girmiş :D Birkaç güne kadar halledecek galiba...

gaddar

Arkadaşlar sorun varsa halledilir. Hiçbirşey için geçmiş olmadı burdan yazamayacak kadar nikah işlemlerim için uğraşıyordum. Yarışma bitti zaten sıralamada değişen bişey olmadı sanırım. Bakıcam ve kazanılan hediyeleri hesaplara eklenecek. Akşama herşey akışına döner :) Ayrıca sitenin 15 günde adsenseden kazandığı 750 TL . Yourclix ile ilgili bi bilgilendirme yapmak istedim :) bu ay reklamlar aylık olacak inşAllah daha güzel yerlere gelicez :)

bycasper

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Şubat 2017, 13:34:22
Arkadaşlar sorun varsa halledilir. Hiçbirşey için geçmiş olmadı burdan yazamayacak kadar nikah işlemlerim için uğraşıyordum. Yarışma bitti zaten sıralamada değişen bişey olmadı sanırım. Bakıcam ve kazanılan hediyeleri hesaplara eklenecek. Akşama herşey akışına döner :) Ayrıca sitenin 15 günde adsenseden kazandığı 750 TL . Yourclix ile ilgili bi bilgilendirme yapmak istedim :) bu ay reklamlar aylık olacak inşAllah daha güzel yerlere gelicez :)
ooo hayırlı olsun hem nikah için hem site için inşallah daha güzel günlerin olur.

gaddar

Hesaplarınıza puan yarışmasının ücretleri yansımamıştı değil mi şimdiye kadar ? Ben şu an manuel ekliyorum

bycasper

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Şubat 2017, 13:48:27
Hesaplarınıza puan yarışmasının ücretleri yansımamıştı değil mi şimdiye kadar ? Ben şu an manuel ekliyorum
Evet yansımamıştı şimdi 25$ hesaba aktarılmış. Benim banner işi de vardı  :P

strenergy

10$ hesaba yansımış . Benimde bir banner işi vardı @gaddar :P
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

madlyboy

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Şubat 2017, 13:34:22

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah kazançlarınız daha da artar. Bilmiyorum hergün tıklamanın bir avantajı var mıdır ama, günlük olarak adsense reklamlarınıza da tıklıyorum :P