DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

Çok açık ponzi .Hele derinlik merinlik dedimi oradan hızlıca uzaklaşın.GMA buna canlı örnek.

gurkan05

Alıntı yapılan: zyaseven - 05 Mart 2018, 06:43:55
Çok açık ponzi .Hele derinlik merinlik dedimi oradan hızlıca uzaklaşın.GMA buna canlı örnek.

Şimdi ponziyi konuşacak olursak bu işin sonu ülkelere kadar dayanır. Derinlik meselesine girince network gibi bi sistemi dolandırıcı işlerde kullanıldıgı için direk danga vuruyoruz . Ben bugun iş kursam tavsiye kazancı sistemini kullanırım.

Kanıt sunun detayla ilgili konusurken

emredal

güzel bir yazı emeginize sağlık.

gurkan05

hrnchn

Alıntı yapılan: gurkan05 - 05 Mart 2018, 20:51:03
Şimdi ponziyi konuşacak olursak bu işin sonu ülkelere kadar dayanır. Derinlik meselesine girince network gibi bi sistemi dolandırıcı işlerde kullanıldıgı için direk danga vuruyoruz . Ben bugun iş kursam tavsiye kazancı sistemini kullanırım.

Kanıt sunun detayla ilgili konusurken

Kanıt derken ne kanıtı istiyorsun söyle onu bulalım..

gurkan05

Alıntı yapılan: hrnchn - 07 Mart 2018, 08:43:49
Kanıt derken ne kanıtı istiyorsun söyle onu bulalım..

Detayın söylediğinin aksine elinizde ne varsa hocam.  Hepimiz bilgilenelim . Yeni gelenlerde öğrenir en azından.

hrnchn

İlk ödemeyi yaptığınızda size verilen faturanın  bi örneğini bana özelden mesajla gönderirmisiniz

gurkan05

Alıntı yapılan: hrnchn - 12 Mart 2018, 12:16:44
İlk ödemeyi yaptığınızda size verilen faturanın  bi örneğini bana özelden mesajla gönderirmisiniz

Olan biri göndersin hocam bendeki kayıp. olsa bile fatura zaten cihaz ve yazılım bedeli üzerine. Adamlar hizmet veriyor ama her ticarette oldugu gibi risklerin garantisini veremeyor tabiki.

bandanar

İlla ki bir gün bunun da sonu Çiftlikbank gibi olacaktır.Bu işler kumara benzer burada kazananlar hani o da bazen bu işe ilk girenler oluyor.Yeni yatırımcılar lütfen çok dikkatli düşünsün üzülüyorum sonra mağdur olduklarında.

gurkan05

Alıntı yapılan: bandanar - 12 Mart 2018, 19:14:14
İlla ki bir gün bunun da sonu Çiftlikbank gibi olacaktır.Bu işler kumara benzer burada kazananlar hani o da bazen bu işe ilk girenler oluyor.Yeni yatırımcılar lütfen çok dikkatli düşünsün üzülüyorum sonra mağdur olduklarında.

Düşünceniz için teşekkür ederim. Lakin uyarımızı konuda yaptık zaten. Tabiki herkes işi araştırıp karar versin. Her işin sonunu bir tane örnekle sonuçlandıracaksak burada işimiz ne .