PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

İmzamda çok kazandıran ve güvenli siteler mevcut bak istersen.

reskes

Bende imzam da ki siteyi öneririm.
Büyük site listem: https://www.emoneyspace.com/reskes

ibrhmsny

Ben de imzamdaki siteyi öneririm  :g

cocoextra

Benim imzam daha güzel  (dns)  :m

MontezTR

Selam arkadaşlar bir sitede 300 dolar var paypala çekeceğim ama paypal ödemesi yok bende diğer ödeme yöntemlerinden parayı alıp buradan dönüşüm yapacagim hangi ödeme yönteminden parayı alsam kısa sürede 300 doları donusturebilirim payeer , bitcoin, payza, perfect money

ibrhmsny

Btc diyerek bir görüş belirteyim  ;)

MontezTR

Teşekkürler onerin için peki bitcoin kullanımı karışık  degildi mi

ibrhmsny

Duruma ve kişiye göre değişir karışıklık seviyesi.
Size TL lazımsa,  btcturkten hesap açarsınız, banka hesabınızı tanımlarsınız.
Btcturkte üyeliğinize tanımlı btc adresini parayı alacağınız siteye ekler ve çekim talebinde bulunursunuz.
Btcturke gelince btc, sitede aynı anda satıp TL ye çevirirsiniz, aynı anda para çekme talimatı verirsiniz aynı gün bankanıza gelir.
Paranızın olduğu siteden btcturke geliş hızı biraz da paranızın olduğu site ile ilgili.
1 saate de gelebilir günlerce de sürebilir.

bycasper

Alıntı yapılan: berketr - 18 Ocak 2016, 23:42:11
Cebimda 40$ kadar param var bu parayi bir siteye yatirip gunde 1$ para kazanana kadar site içersinde yatirimyapmak istiyorum, hangi siteye yatirim yapmam gerekir ?
Bence aklına yatan bir yere yatırım yap ptc, hyip veya yatırım grupları aklına ne gelirse sanal alemden para kazanmak istiyorsan ilk baş kaybetmen lazım. Ben 2012 senelerinde 600 $ kaybettim tekrar 2015 yılında başladım ve şu an 700 tl kaybım var ama 550 tl de kazandım yani 150 tl gibi bir zarar kaldı. Tabi herkes aynı durumda olmaz belki kaybetmeden de kazanabilirsin...

MontezTR

başkalarınında önerilerini isterim arkadaşlar