Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

Kafalar karışık.....Ben tam olarak ne olduğunu yada neler olabileceğini anlamadığım yada anlamaya çalışmadığım için  mevcut durum çok sıkıntı vermiyor, altı üstü, az-çok elimizdeki  satoslar ya değerlenecek  yada  değer kaybı derinleşecek..Her ne olacaksa olsun ,para işlerinin döndüğü her piyasa da  genel bir işleyişe defalarca tanık oldum...Beklenti alınır gerçek satılır...Piyasanın büyükleri epeydir pozisyonlarını ayarlıyorlar,görünüşe  ve fiyatların geldiği seviyelere bakılırsa  pozisyonları satış yapma yönünde...Beklenti bitip olay gerçekleştiğinde  bakalım beklenti alınır gerçek satılır işleyişi burada da olacak mı? Olabilecekleri yorumlayıp satış pozisyonunda olanlar , beklenti olumlu yada olumsuz gerçekleştiğinde  bence tam aksi davranış içinde olacaklar.......Serbest kürsü ,sadece  sıradan bir paylaşım,ne tavsiye ne başka bir  kılıf........ (ok)

znrcn

Alıntı yapılan: nebu - 15 Temmuz 2017, 17:31:08
@kazims bu olaylar durulana kadar coinlerimizi nerede saklamayı öneriyorsun? BTC'leri electrum'da tutuyorum, ama bir miktar da Doge var. Bunları hangi cüzdanda tutacağız? Şu anda poloniex'de tutmamız da riskli sanırım ???

@nebu Electrum iyi bir tercih.Private keyin sizin elinizde olduğu diğer cüzdanları da kullanabilirsiniz.   Altcoinleri ilgilendiren herhangi bir durum olmadığı poloda veya başka bir cüzdanda tutabilirsiniz.

nebu

Alıntı yapılan: znrcn - 16 Temmuz 2017, 06:11:52
@nebu Electrum iyi bir tercih.Private keyin sizin elinizde olduğu diğer cüzdanları da kullanabilirsiniz.   Altcoinleri ilgilendiren herhangi bir durum olmadığı poloda veya başka bir cüzdanda tutabilirsiniz.

Teşekkürler :)

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 15 Temmuz 2017, 17:31:08
@kazims bu olaylar durulana kadar coinlerimizi nerede saklamayı öneriyorsun? BTC'leri electrum'da tutuyorum, ama bir miktar da Doge var. Bunları hangi cüzdanda tutacağız? Şu anda poloniex'de tutmamız da riskli sanırım ???

Arkadaş güzel cevap vermiş.

Yeri güzel btc bin

altcoin de bir sorun yok

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 16 Temmuz 2017, 11:12:15
Arkadaş güzel cevap vermiş.

Yeri güzel btc bin

altcoin de bir sorun yok

Teyit de etmiş olduk sayende :y

coptorbasi

Dahada Düşmesi bekleniyor arkdaşlar. 1 Ağustosa kadar 1600 dolar Btc. 1 Ağustostan sonra btc hızla artması bekleniyor. ağustos sonuna kadar 2500-3000 dolar arası. Yıl sonu 5000 dolar. ETH 1Ağustosa kadar 120 dolar civarı. Ağustos sonu 500 doları civarı yıl sonu 900 civarı olcaktır.
ETC 1 ğustos kadar 12 dolara kadar gerileyecek. Ağustos sonu 30 dolar yıl sonu 80-90 civarı olacaktır.
NXT 0.05 cent 1 ağustosa kadar .Ağustos sonu 0.30 cent Yıl sonu 1 dolar civarı olması gerekiyor. Bakalım göreceğiz hepsini.:)

kazims

https://www.xbt.eu/

Segwit sürecini bu siteden takip edebilirsiniz.

Alıntı Yap23 Temmuz'a kadar BIP91'in %80'e ulaşması gerek (SWX2/NYA)

znrcn

Alıntı yapılan: kazims - 17 Temmuz 2017, 23:20:37
https://www.xbt.eu/

Segwit sürecini bu siteden takip edebilirsiniz.

Güzel bir konuya temas etmişsiniz. Bu siteten süreci takip edebiliriz. Yalnız benim takip ettiğim kadarıyla BIP91'in 29 Temmuz tarihine kadar %80'lik desteği alması gerekiyor.BIP 148'de 1 Ağustos'ta sinyale başlayacak.

ozymozykozy

znrcn