Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DüþünenYazar

Hocam ben arabalı oyunlar oynayamıyorum midem bulanıyor harekete fazla duyarlıymışım bu yüzden counter bile oynayamadım :D Lakin diğer silahlı oyunları oynayabiliyorum beni bir tek counter bozuyor.Mount and blade warband diye bir oyun indirdim türk yapımı bir oyun arenaya katılıyorsun vergi topluyorsun baya ilgimi çekti ok atıyorsun savaşıyorsun 

Cıss :)
[spoiler]normalde paralı ben crack kullanarak bedavaya getirdim multiplayerli yani çoklu oyunculuda oynayabiliyorsun ama cracklı halinde multiplayer yasak crack varmış onu arıyorum şimdi de :D [/spoiler]

Bence gayet güzel bir oyun isterseniz forumdaki arkadaşlarla organize olabiliriz kılıç kalkan savaşmak eğlenceli diye düşünüyorum

ElisaMcCline

İşte öyle yeni bir oyun içi de vakit olan bir zaman lazım :)
Sen bir bak da, sonra bir ara durumlar toparlarsa olabilir :)

Yazın sosyal hayat da çok hareketli oluyor, iyice dar zaman kalıyor :)

HeadSh0t

DüþünenYazar

Spoiler  (eht)

Nasıl isterseniz hocam :D 2 gün sonra bilgisayarla ilişkimi kesiyorum zaten son zamanlarımı iyi geçireyim köy beni bekliyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 06 Temmuz 2014, 16:38:04
Eliniz mi yandı. Vah vah  :g

Sizinki yanmasın diye uğraşıyorum ;)

[spoiler]İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan GelirKapisi.com Forum Adresimizde T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. Maddesinin (2.) fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GelirKapisi.com hakkında yapılacak tüm şikayetler bu sayfadan iletişime geçilmesi halinde değerlendirilecek ve en kısa zamanda geri dönüş yapılacaktır.[/spoiler]

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 06 Temmuz 2014, 16:45:21
Spoiler  (eht)

Nasıl isterseniz hocam :D 2 gün sonra bilgisayarla ilişkimi kesiyorum zaten son zamanlarımı iyi geçireyim köy beni bekliyor :D

Ohooo, 2 güne anca oyun nasıl oynanır onu öğreniriz yahu, o tip oyunlarda :D
Ohh yaa, boşver sen git köye, mis gibi :)

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Temmuz 2014, 16:59:26
Sizinki yanmasın diye uğraşıyorum ;)

[spoiler]İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan GelirKapisi.com Forum Adresimizde T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. Maddesinin (2.) fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GelirKapisi.com hakkında yapılacak tüm şikayetler bu sayfadan iletişime geçilmesi halinde değerlendirilecek ve en kısa zamanda geri dönüş yapılacaktır.[/spoiler]

Ohooo, 2 güne anca oyun nasıl oynanır onu öğreniriz yahu, o tip oyunlarda :D
Ohh yaa, boşver sen git köye, mis gibi :)

Mesajı ben yazdım arkadaşın eli niye yanıyor orayı anlamadım mesajları karıştırdınız sanırım:D
Olmadı kendim 2 gün takılırım hocam sizde nfs takılırsınız artık :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 06 Temmuz 2014, 17:15:24
Mesajı ben yazdım arkadaşın eli niye yanıyor orayı anlamadım mesajları karıştırdınız sanırım:D
Olmadı kendim 2 gün takılırım hocam sizde nfs takılırsınız artık :D

Her alıntının altında, alıntı yapılan kişiye cevap var :)
Aralarını açtım, daha net anlaşılır artık sanırım.
Headshot içindi o cevap, üstte alıntısı var, altınca cevabı, sonra senin alıntın, altında sana cevap  :)

hamzakursad

Dota (defense of the ancient) oynayan var mı arkadaşlar?
warcraft III oyunun motoruyla oynanan, daha dogrusu warcraft ın bir haritası. Fakat kendi başına bir oyun gibiydi, geçen sene de zaten Dota 2 ismiyle kendisi bir oyun oldu :)

ElisaMcCline

Ubisofttan Yeni nesil oyunmuş, yıl sonuna geliyor görünüyor.
Beta key gönderttiremedim bir adamlara :)

http://www.youtube.com/watch?v=d4JnshyKOOQ

djsugar

dota 2 oynuyorum varsa oynayan beklerim .