Online oyun oynayan var mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mayıs 2011, 18:06:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Lisedeyken ne klanlar oynuyorduk arkadaşlarla. Sabah okula gitmeden 15 dk erken kalk maden bas ordu bas ordu yolla falan filan  :g :g
Bi ara okula gitme sebebimdi yarın erken kalkıyım da klanlara bakıyım diye :D

ElisaMcCline

Biz de şirkette Age of için az sabahlamadık :)
Ama olmuyor öyle artık yahu... O kadar vakit almayacak birşeyler bulmak lazım. Dilediğinde bırakamadığın şeyler beni geriyor artık :)

hakanatik01

Bizimde okuldan kaçma sebebimiz Counter turnuvası   :g :g

gokovic

Bende normalde Dota 2 çıktı onu oynuyorum aslında ama işten dolayı çok sık giremiyorum.
Ara ara girip çıkabildiğim Counter Strike Source oynuyorum. En meşhur serverda her daim fulldur zaten. İP sini vereyim girmek isteyenler olaiblir belki.

Tranensation Serverı : ---> 176.53.23.23:27015 

avni59

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Aralık 2012, 16:17:41
Bende normalde Dota 2 çıktı onu oynuyorum aslında ama işten dolayı çok sık giremiyorum.
Ara ara girip çıkabildiğim Counter Strike Source oynuyorum. En meşhur serverda her daim fulldur zaten. İP sini vereyim girmek isteyenler olaiblir belki.

Tranensation Serverı : ---> 176.53.23.23:27015

dota2 de nick ne hocam ekliyim hmn :)

gokovic

Alıntı yapılan: avni59 - 19 Aralık 2012, 12:48:03
dota2 de nick ne hocam ekliyim hmn :)

MrGuion  nick kardeşim. Sendemi oynuyorsun.  :y
ben dota 1 i çok oynadım yıllarca. 2 ye anca alışmaya çalışıyom çok oyun atamadım daha :)

avni59

Alıntı yapılan: gokovic - 19 Aralık 2012, 12:54:08
MrGuion  nick kardeşim. Sendemi oynuyorsun.  :y
ben dota 1 i çok oynadım yıllarca. 2 ye anca alışmaya çalışıyom çok oyun atamadım daha :)

4-5 yıl oldu işte :) aksam oyunu acarsam eklerim hocam belkı oyun bıle atarız :)

Metilli

Alıntı yapılan: avni59 - 19 Aralık 2012, 12:55:23
4-5 yıl oldu işte :) aksam oyunu acarsam eklerim hocam belkı oyun bıle atarız :)

Maşallah eski dotacılardan :D Bende 2009dan beri oynuyorum sanırım. Artık lol'e döndüm dota2 pek sarmadı yavaş geliyor lol oynadıktan sonra. Lol de tek sıkıntı ortamın yoksa oyun sıkıcı çünkü oyunlar dengesiz oluyor güç ve ZEKA dengesi olmuyo oyunda hele türklerle oynuyorsanız :)
Türklerin mantık kasmadan keselim çünkü :D

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 19 Aralık 2012, 12:57:19
Maşallah eski dotacılardan :D Bende 2009dan beri oynuyorum sanırım. Artık lol'e döndüm dota2 pek sarmadı yavaş geliyor lol oynadıktan sonra. Lol de tek sıkıntı ortamın yoksa oyun sıkıcı çünkü oyunlar dengesiz oluyor güç ve ZEKA dengesi olmuyo oyunda hele türklerle oynuyorsanız :)
Türklerin mantık kasmadan keselim çünkü :D
gelin hocam dota2 ye devam edin :)

gokovic

Valla ben Lise yıllarımdan beri oynuorum. 2004-2005 o aralardn beri. Ama tabi son dönemde çok fırsat olmuyorda. bi 7-8 sene olmuş :)