AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: msongoren - 05 Şubat 2017, 07:22:17
Merhaba

Alt çekim limiti varmıydı?
0.002067 btc çekmeye çalışıyorum pendinge atıyor.

Alt limit yok diye biliyorum, çünkü 1,5 dolar gibi ufak meblalar çekiyor otomatikman hesaba, bu konuda bir şeyde okumadım, iptal edip bir daha çekin bakalım olmazsa.

Örneğin bugünkü yaptığı bir ödemeyi vereyim altta

Withdraw
Complete   
0.001100 BTC   
today 15:13

polat33

Arkadaşlar Agrarian için Whatsapp grubu kuracağım, grubumuzda yer almak isteyen arkadaşlar bana telefon numarasını yazarsa eklerim.
Not: numaranızı buraya yazmayın özelden yazın.

msongoren

Alıntı yapılan: polat33 - 05 Şubat 2017, 15:58:03
Alt limit yok diye biliyorum, çünkü 1,5 dolar gibi ufak meblalar çekiyor otomatikman hesaba, bu konuda bir şeyde okumadım, iptal edip bir daha çekin bakalım olmazsa.

Örneğin bugünkü yaptığı bir ödemeyi vereyim altta

Withdraw
Complete   
0.001100 BTC   
today 15:13

Teşekkür ederim. Yarın bir daha deneyeceğim.

msongoren

Özür dilerim meşgul ettiğim için. Btc hesabımı kaydetmeyi unutmuşum.  :-[

Ödeme hemen gerçekleşti.

polat33

Alıntı yapılan: msongoren - 05 Şubat 2017, 23:49:47
Özür dilerim meşgul ettiğim için. Btc hesabımı kaydetmeyi unutmuşum.  :-[

Ödeme hemen gerçekleşti.

-:))
Gerçekten çok sevindim, bol kazançlar.

hadibe

üstad refinle üye oldum nickim yunus34  birkaç gün içerisinde yatırım yapmayı düşünüyorum.

polat33

Alıntı yapılan: hadibe - 06 Şubat 2017, 01:35:54
üstad refinle üye oldum nickim yunus34  birkaç gün içerisinde yatırım yapmayı düşünüyorum.

Az önce mail geldi kaydına dair öyle gördüm, tam uyuyacağım sırada foruma son bir bakayım dedim, son anda mesajını gördüm , Allah hayırlı uğurlu etsin, şimdiden bol kazançlar dilerim, WhatsApp gurubuna gel istersen, bana özelden tel no yaz guruba ekleyeyim hocam  ;)

hadibe

polat abim valla her şirkette bir whatsapp grup kurdular İLLALLAH edicem :) takip etmekte zorlanıyorum belki başka bir zaman inşallah hayırlı geceler... (spk)

polat33

Alıntı yapılan: hadibe - 06 Şubat 2017, 01:48:18
polat abim valla her şirkette bir whatsapp grup kurdular İLLALLAH edicem :) takip etmekte zorlanıyorum belki başka bir zaman inşallah hayırlı geceler... (spk)

:) Haklısın  +1 , hadi iyi geceler ve şimdiden Allah rahatlık versin.

polat33

Sitenin gelirleri artmakta ve bunun için bütün katılımcıların faydalanabileceği bir video yarışması düzenleneceğinin duyurusunu yapmış durumda, geniş bilgiyi ana sayfada News kısmından bulabilirsiniz.  +1