AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Alıntı yapılan: ardaeren - 17 Şubat 2017, 19:20:42
Site gerçekten çok iyi polat33 hocam çekim verdiğiniz gibi para hesabınıza düşüyor... sayenizde tanıdık çok sağolun :)

Alıntı yapılan: tuhaf - 17 Şubat 2017, 19:24:10
Aynen. Bizde takr takır alıyoruz ödemeleri. Deneme faslından sonra yuklenmeyi dusunuyoruz inşallah devam eder

Ben teşekkür ederim, Bu güzel yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum,
Bugüne kadar ne telefonda, ne real'de, nede forumda, hiç bir zaman boş konu tavsiye etmedim, allahın izniyle devam ediyoruz, sizlerin kazanması en çok beni memnun ediyor, inşallah daha uzun süre kazanmaya devam edeceğiz, Site hakkını veriyor, ödemeler son derece hızlı ve anında, paketlerde az amma herkese hitap eden paketler, isteyen her şarta göre paket seçebiliyor, hergün kapanan siteleri gördükçe, bunlara paralarını kaptıranlara üzülüyoruz, Agrarian ve forumda hakkını veren bir kaç site ayakta, yatırımcı arkadaşların her olur olmadık, ve 3-5 günde kapanan kaçan sitelere para kaptırmayıp, biraz daha dikkatli olmasını diliyorum.  ;)

polat33

Bu arada üye sayımız 41 oldu , 41 kere maşallah (spk)
(dns)       (dnsz)        (dns)        (dnsz)       (dns)        (dnsz)         (dns)

getmyads35

Merhaba alt üyemin adının yanında bulunan amount alanında 11.00 yazıyor.Ama ne ile paket aldığını bilmiyorum.Cabınet account sayfamda referanstan kazandığım 11.00 göremiyorum.Tüm ödeme seçenklerinde hesabım var ve kayıtlı neden sizce ?

polat33

Alıntı yapılan: getmyads35 - 18 Şubat 2017, 16:03:32
Merhaba alt üyemin adının yanında bulunan amount alanında 11.00 yazıyor.Ama ne ile paket aldığını bilmiyorum.Cabınet account sayfamda referanstan kazandığım 11.00 göremiyorum.Tüm ödeme seçenklerinde hesabım var ve kayıtlı neden sizce ?

Alt üyenin yanında 11:00 yazıyorsa bu yatırdığı tutardır, bunun 1.1 i size yansıyan olur size yansıyan ücret sayfanızda durmaz, şayet üyenizin yatırım yaptığı ödeme sitemi sizdede tanımlıysa otomatik hesabınıza aktarılmıştır, hareketler (operation history)kısmından görebilirisiniz, kırmızı renkte olur, birde üyelerden gelen ve sizinde hesaınıza aktarılan ödemeleri yine ana sayfada altta "More info" yazan kısımda görebiliyorsunuz, bu arada "Referal Systemda" Refiniz yanıdaki Amout yazısının yanındaki Referral olan yerde ne yazıyor ?

getmyads35

üye yatırım yaptığında bende sadece payeer ve bitcoin tanımlıydı.Ben sonradan diğer seçenklere üye oldum ve kayıt yaptım.Ama üyem yatırım yaptığında bana mailde gelmedi.referal alanında 0 yazıyor. history alanında benim yaptığım yatırım kırmızı renkte gözüküyor başka birşey yok.

Acaba üye payeer ve bitcoinden almadıysa başka bir şekilde aldıysa ben sonradan kayıt yaptığım için gelmemezlik yaparmı ?

getmyads35

arkadaşlar ödeme detayları alanında bitcoin adresimi değiştirmek istiyorum ama pasif kaydet butonu yok sizde de öylemi

polat33

Alıntı yapılan: getmyads35 - 18 Şubat 2017, 17:23:27
üye yatırım yaptığında bende sadece payeer ve bitcoin tanımlıydı.Ben sonradan diğer seçenklere üye oldum ve kayıt yaptım.Ama üyem yatırım yaptığında bana mailde gelmedi.referal alanında 0 yazıyor. history alanında benim yaptığım yatırım kırmızı renkte gözüküyor başka birşey yok.

Acaba üye payeer ve bitcoinden almadıysa başka bir şekilde aldıysa ben sonradan kayıt yaptığım için gelmemezlik yaparmı ?

Muhtemelen sen yatırım yapmadan önce referal yatırım yaptı, dolayısıyla sende hiç bir şey tanımlı olmadığından pasif hesap konumundaydın, bundan dolayı bir şey gelmemiştir, 1.1$ bir şey değil fakat yatırım yaptiysan bundan sonrakilerden sorunsuz alırsın, ödeme yöntemleri 1 defa tek değişiyor, bundan dolayı sallama bilgi girmemeye dikkat edin.

getmyads35

sallama adres girmedim de koinim sitesindeki bitcoin adresimi site değiştirmiş kendi kendine.Ne yapabilirim sizce.

gelirkapimda

Alıntı yapılan: getmyads35 - 18 Şubat 2017, 19:06:17
sallama adres girmedim de koinim sitesindeki bitcoin adresimi site değiştirmiş kendi kendine.Ne yapabilirim sizce.
Eski adresinizde hala sizin meraklanmayın. Eski adres işlem yapmadan 1 yıl hareketsiz kalırsa sizin olmaktan çıkar yani eskiye yollanan para yeni hesabinizla kordineli ikiz calisir ... bol kazançlar

getmyads35

Hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Agrarian benefit sistemindeki bitcoin adresim koinim.com daki bitcoin adresimdi.Ama koinim sitesinde ki adreslerimi koinim.com sitesi değiştirmiş. Şimdi agrarianda eski bitcoin adresime para çekersem koinime nasıl gelecek ?