Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

1 hafta beklettiğimiz hiç olmadı. Birşeyleri abartarak söylemeniz çok acayip gerçekten. Cuma, Pazartesi ve Salı ödemelerini yapmadık oda Hollandada olmam sebebiyle ve burda internet cafe gibi bir kültür olmadığı için pc başına geçmem biraz zaman aldı. Şimdi onayladım ödemeleri akşama doğru gönderilmiş olur.

paloco

Alıntı yapılan: VampirSehri - 31 Mayıs 2017, 14:36:58
1 hafta beklettiğimiz hiç olmadı. Birşeyleri abartarak söylemeniz çok acayip gerçekten. Cuma, Pazartesi ve Salı ödemelerini yapmadık oda Hollandada olmam sebebiyle ve burda internet cafe gibi bir kültür olmadığı için pc başına geçmem biraz zaman aldı. Şimdi onayladım ödemeleri akşama doğru gönderilmiş olur.
gitmeden önce bir açıklama yapsaydınız iyi olurdu.

Engin

forumdan banlama sebebi boş konuşuyon demek ne kdr doğru hakkımızı savunmak boş konsmakmı ?

atsilak

tüm dünyada kullanılan bir söz vardır "maç başladıktan sonra oyunun kuralları değiştirilmez" diye
diğer ülkelerde para kazandıran oyunlar nasıldır bilmiyorum ama bizim ülkemizde istisnasız her oyunda kısa bir süre sonra kurallar değişiyor (benim oynadıklarımda öyle) ve oyuncular sürekli mağdur ediliyor

madenji

demek bir hafta olmadı peki bu nedir
Alıntı YapTutarTarihYerDurum
10.8 TL 6 gün önce Papara Onaylandı
11.22 TL bir ay önce Papara Gönderildi

yalan söylemeyin bari iade yapıcaz dediniz onuda yapmadınız birinizde verdiğiniz sözün arkasında durun be işiniz hep yalan dolan olmuş hiç mi kul hakkından korkmazsınız siz

singulariy

komiksiniz 11 inde ödeme istedim günlerce bekletip 22 de dediniz şimdi gelmişsiniz yapıcaz diyorsunuz 14 sayfa ve 140 kişi var çok mu zor 140 kişiyi hesaplamak en fazla 1 saat alır hadi kontrol ede ede olsa 1 gün alır üstüne gelmişsiniz yurt dışı diyorsunuz kaç defa gidip gidip geliyorsunuz çok mu zor telefondan bir mod a mesaj atıp güncelleme yapmak yada çok mu zor otelin yada neyinse wifi almak sadece boş ve gereksiz açıklamalar sürekli bahaneler

CrueLEnd

Site yatırım yapmış oyun sitelerine heralde veya hyipdir patladı yatırımı veya ödemesi gecikti onu bekliyor muhtemelen. En başında sorduğumda da nerede kullanacaklarını bilmiyorlardı

maximilyanus

iadeler yapılıyo mu ? arkadaşın ödeme  gelmedi 1 ay oldu

singulariy

Alıntı yapılan: maximilyanus - 03 Haziran 2017, 02:52:29
iadeler yapılıyo mu ? arkadaşın ödeme  gelmedi 1 ay oldu

yapmıyor yapacak gibide değil saçma sapan bahaneler o yüzden bu siteye yatırım yapmayın yaptırmayın böyle yüzsüzlerle uğraşmak zorda kalırsınız

(scm)

Bulumnazsert

bu siteddee patladı gitti benim paracıklarda iddaa oynasam daha iyiydi kazanınca parayı veriyorlar  herkeze geçmiş olsun