Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

madenji

valla iadeleri yapmyorlar yapacak gibide görünmüyorlar sadece ödeme hakederseniz onu yatırıyorlar oda 1 hafta sürüyor. Kimsenin para yatırmaması lazım çünkü yatırdığınız paraı geri alabilmek için siteden çıkmamanız lazım ve çok uzun sürüyor kazanmak. (scm) (scm)

VampirSehri

Alıntı yapılan: IKadavra - 08 Haziran 2017, 18:08:19
(scm) (scm) (scm) (scm)

Benim anlamadığım siz geri iade aldınız. Niye bunu yazdınız onu anlamıyorum. Hatta geri iade alana kadar hiçbiryerde birşey yazmadan aldıktan sonra "scam" falan yazdınız. Çok ilginç anlam veremiyorum.

Toplam iade bekleyen 30.000TL kadar parar. Parayı bulup göndermemiz zaman alıyor haliyle

singulariy

Alıntı yapılan: kazims - 08 Haziran 2017, 18:24:49
siteyi scama alıyorum artık.

olurda iade etmez diye bazı kısımlarını kapatıyorum bu arkadaş 10 mayıstan beri iade yapmıyor

[spoiler][/spoiler]

kazims

Alıntı yapılan: singulariy - 08 Haziran 2017, 20:05:14
olurda iade etmez diye bazı kısımlarını kapatıyorum bu arkadaş 10 mayıstan beri iade yapmıyor

[spoiler][/spoiler]

@VampirSehri site sahibi siteniz hakkında net bilgi veriniz.

siteyi önerilmeyenler bölümüne alacağız yoksa

commandant

Şikayetçi olun arkadaşlar. Bisey çıkmasa da bunlarda rahat rahat kafalarına göre is yapamazlar.diğer epin sitelerinde var onlardada en azından işlem yapamazlar.arkadaş yukarda zaten kanun filan dinlemem biseyler demiş. İster veririm ister vermem sukredin 3 5 bisey veriyoruz gibi davranmislar

genso

Yatırım yapmadan ne kadar kazanılabilir?

sevdayagmu

Alıntı yapılan: genso - 09 Haziran 2017, 00:27:29
Yatırım yapmadan ne kadar kazanılabilir?
adam yatırım yapanlara para vermıyor okusana bı arkadas ya

genso

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 09 Haziran 2017, 00:28:55
adam yatırım yapanlara para vermıyor okusana bı arkadas ya
Tamam hocam sakin her konuya yazmıştım.