Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

singulariy

admin forumu kapattı, foruma cevap yazılamıyor, kendisi 27 gün olacak geri iade yapmamış bide günlerdir bekleyen insanlara sizin ödemenizi yapmıcam yasal yolla alırsınız diyecek kadar komik kendisi iade veya bilgilendirme yapmışta mı insanların yazdığı şeylere kızıyor, yapıcaz yapıcaz diye milleti oyalayamaktan ibaret

commandant

İlk zamanlar konuyu açan admin arkadaş Herkese pembe tablo çiziyordu. Tatlı tatlı konuşuyordu burda herkese. Simdi milletin parasına göz dikecek kadar nasıl değiştiniz acaba. Madem yapamıyorsunuz verin milletin ana parasını. Parayi alırken iyide verirken niye çirkeflesiyosunuz. Kul hakkı yemek basit mi bukadar hiçmi ölmeyeceksiniz.

VampirSehri

Alıntı yapılan: singulariy - 04 Haziran 2017, 16:30:02
admin forumu kapattı, foruma cevap yazılamıyor, kendisi 27 gün olacak geri iade yapmamış bide günlerdir bekleyen insanlara sizin ödemenizi yapmıcam yasal yolla alırsınız diyecek kadar komik kendisi iade veya bilgilendirme yapmışta mı insanların yazdığı şeylere kızıyor, yapıcaz yapıcaz diye milleti oyalayamaktan ibaret

Alıntı yapılan: commandant - 05 Haziran 2017, 03:17:39
İlk zamanlar konuyu açan admin arkadaş Herkese pembe tablo çiziyordu. Tatlı tatlı konuşuyordu burda herkese. Simdi milletin parasına göz dikecek kadar nasıl değiştiniz acaba. Madem yapamıyorsunuz verin milletin ana parasını. Parayi alırken iyide verirken niye çirkeflesiyosunuz. Kul hakkı yemek basit mi bukadar hiçmi ölmeyeceksiniz.

Yüzlerce oyuncunun geri iadesini yaptık. Yüzlercesi daha bekliyor. Onları yapacağız ayrıca burda kimseye kötü söz ağır sözlerde bulunmadım her zaman nazik ve kibar olmaya çalıştım. Ama beni kötü konuşmaya zorla itiyorsunuz.

Ayrıca niye oyalamaya çalışalım. Bazı arkadaşlar dolandırdı kaçtı demişte dolandırıp kaçacak olsaydık niye forumu açık tutup insanların birbirleriyle iletişim kurmasına izin verelim.

Evet bize ana avrat, allah kitap kitap söven birçok kişinin geri iadesini yapmıyoruz. İadelerini yapmadığımız kişiler istediği yere başvurarak sitede bulunan iade şartına göre (%60 kesinti ile) alabilirler çok sorun değil.

Herkesin kızgınlığını anlıyorum ama burada yüzlerce site var dolandırıp kaçan. Geri iade yapmayan. Onlara bile bu kadar laf yapılmıyorken bize yapılması bizi kızdırıyor. Dolandıracak olsaydık siteyi kapatırdık ne siz bizi bulabilirdiniz nede yasal yollar ile bulabilirdiniz. Çünkü bulunduğum ülkede zaten TR kanunları ile işlem yapılmıyor.

Herşeye rağmen ödeme talep edenlerin ödemeleri yapılıyor, iade talep edenlerin ki de en kısa sürede yapılacak. İyi günler

zeitgeist

İnsanlar sizden 1 aydır ödeme bekliyor bu yüzden sabırları taştı.

glas95

Yarın bi 10 TL daha çekicem ve bu şekilde 10 TL kâr a geçmiş olucam toplamda ama artık kazanılmıyor resmen. Gelişimde yok.

CrueLEnd

İlk mesajlardan başlayıp okuyun boş vaktinizde biraz eğlenmiş olursunuz :) Bi ara sistem böyleyse ben bu siteyi batırırım demişim. Batıramazsınız demiş. Sonuç battı :)

Sitenin görünümü en önemsiz olan şey bence. Site size para kazandırmıyor. Önemli olan nerelerde kullanıldığı. Paranın neyle arttığı

singulariy

Alıntı yapılan: VampirSehri - 05 Haziran 2017, 15:18:04
Yüzlerce oyuncunun geri iadesini yaptık. Yüzlercesi daha bekliyor. Onları yapacağız ayrıca burda kimseye kötü söz ağır sözlerde bulunmadım her zaman nazik ve kibar olmaya çalıştım. Ama beni kötü konuşmaya zorla itiyorsunuz.

Ayrıca niye oyalamaya çalışalım. Bazı arkadaşlar dolandırdı kaçtı demişte dolandırıp kaçacak olsaydık niye forumu açık tutup insanların birbirleriyle iletişim kurmasına izin verelim.

Evet bize ana avrat, allah kitap kitap söven birçok kişinin geri iadesini yapmıyoruz. İadelerini yapmadığımız kişiler istediği yere başvurarak sitede bulunan iade şartına göre (%60 kesinti ile) alabilirler çok sorun değil.

Herkesin kızgınlığını anlıyorum ama burada yüzlerce site var dolandırıp kaçan. Geri iade yapmayan. Onlara bile bu kadar laf yapılmıyorken bize yapılması bizi kızdırıyor. Dolandıracak olsaydık siteyi kapatırdık ne siz bizi bulabilirdiniz nede yasal yollar ile bulabilirdiniz. Çünkü bulunduğum ülkede zaten TR kanunları ile işlem yapılmıyor.

Herşeye rağmen ödeme talep edenlerin ödemeleri yapılıyor, iade talep edenlerin ki de en kısa sürede yapılacak. İyi günler

yalanınız güzelmiş beğendim "Yüzlerce oyuncunun geri iadesini yaptık. Yüzlercesi daha bekliyor" demişsiniz ki iade sayfasında 140 iade isteği var efsane yüzlerce onu geçtim günlük çevrim içi oyuncunuz 500den yukarı çıkmıyor arkadaşım iade sayfanızın ilk sayfasındaydı iadesi hala gelmemiş kimi kandırıyorsunuz ? + benim iademde gelmemiş oyalamıyoruz diyorsunuz 10 mayıstan beri iade bekliyoruz 26 gündür iade bekliyoruz iyi ki oyalamıyorsunuz madem siteyi güven konusunda ileri sürüyorsunuz niye domain bilgileriniz kapalı niye belli başlı iletişim bilgileriniz yok niye vergi levhanız yok tek iletişim forum, durduk yere boş konuşuyorsun yok güven sorunu yaşayan oyunculara niye ban atıyorsunuz siz hemen iade yaptınızda millet size laf mı etti

Engin

boş konuşuyon diye banlama nedemek admin ne bu tavırlar hakkımızı savunmak bumu bence sen bos konsyosn  ?

singulariy

yazıyı yazması üzerinden 2 gün geçti hala iademi alabilmiş değilim yalancılar (scm)

glas95

Dün ödeme talebi verdim sabah henüz elime geçmedi.