Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: kazims - 08 Haziran 2017, 20:13:17
@VampirSehri site sahibi siteniz hakkında net bilgi veriniz.

siteyi önerilmeyenler bölümüne alacağız yoksa

Geri iadeleri yapacağız sorun yok. Sadece birkaç ödememizi alamadık bitcoin işinden onları bekliyoruz. Zaten 20k kadar bir ödeme yaptık 30k kadar kaldı. Bu ay içinde muhtemelen birçoğunu bitiririz. Sorun yok

Alıntı yapılan: commandant - 08 Haziran 2017, 23:40:50
Şikayetçi olun arkadaşlar. Bisey çıkmasa da bunlarda rahat rahat kafalarına göre is yapamazlar.diğer epin sitelerinde var onlardada en azından işlem yapamazlar.arkadaş yukarda zaten kanun filan dinlemem biseyler demiş. İster veririm ister vermem sukredin 3 5 bisey veriyoruz gibi davranmislar

Tabiki istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Sitemizde kullanım koşulları bellidir. Ayrıca bize ait bir epin sitesi yok. Birçok sitede olduğu gibi ödemeleri aldığımız ve gönderttiğimiz aracı bir websitesi kendileri. Zaten siz ve sizin gibiler sağolsun onlara çok fazla şikayet gittiği için kaldırmak istiyorlar.

Neyse sonuç olarak geri iadeler yapılacka bu konuda bir şüpheniz olmasın. Birkaç bitcoin sitesinden bitcoinlerimizin karşılığını almayı bekliyoruz

VampirSehri

Alıntı yapılan: singulariy - 08 Haziran 2017, 20:05:14
olurda iade etmez diye bazı kısımlarını kapatıyorum bu arkadaş 10 mayıstan beri iade yapmıyor

[spoiler][/spoiler]

Allah aşkına kullanıcı idnizi gönderinde ne kadar ödeme yaptıysanız iade edeyim. Muhtemelen 50-100tl para yatırdınız forumda ve burda 2500TL yatıranlardan çok daha fazla sesiniz çıkıyor. Fazlasıyla vereyimde bir susun lütfen

commandant

Alıntı yapılan: VampirSehri - 09 Haziran 2017, 00:38:26
Geri iadeleri yapacağız sorun yok. Sadece birkaç ödememizi alamadık bitcoin işinden onları bekliyoruz. Zaten 20k kadar bir ödeme yaptık 30k kadar kaldı. Bu ay içinde muhtemelen birçoğunu bitiririz. Sorun yok

Tabiki istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Sitemizde kullanım koşulları bellidir. Ayrıca bize ait bir epin sitesi yok. Birçok sitede olduğu gibi ödemeleri aldığımız ve gönderttiğimiz aracı bir websitesi kendileri. Zaten siz ve sizin gibiler sağolsun onlara çok fazla şikayet gittiği için kaldırmak istiyorlar.

Neyse sonuç olarak geri iadeler yapılacka bu konuda bir şüpheniz olmasın. Birkaç bitcoin sitesinden bitcoinlerimizin karşılığını almayı bekliyoruz

evet doğru bisey çıkmaz ama sizde uğraşırsınız adliyelerde merak etmeyin. Kafama gore sözleşme yaptım sizde kabul ettiniz diye bisey yok okadarda kanunsuz bir ülke değil merak etmeyin  :)

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: VampirSehri - 09 Haziran 2017, 00:40:26
Allah aşkına kullanıcı idnizi gönderinde ne kadar ödeme yaptıysanız iade edeyim. Muhtemelen 50-100tl para yatırdınız forumda ve burda 2500TL yatıranlardan çok daha fazla sesiniz çıkıyor. Fazlasıyla vereyimde bir susun lütfen

Bu nasıl bir usluptur.İsteyen 5 lira yatırır isteyen 1000 lira yatırır isteyen hiç para yatırmaz.Milletin parasına çökmüşsün bide insanları aşağılamaya çalışıyosun...Ayıptır...Kul hakkına girme...2 saniye sonramızın garantisi yok...

sevdayagmu

Alıntı yapılan: VampirSehri - 09 Haziran 2017, 00:40:26
1 lira da aynı 100 000 tl de aynı sevgılı vatandas.paradan once adamlık durustluk onemlı onu ogren .kımıne 1 tl cok paradır kımıne 100 000 tl az paradır bunu ogren derım.. site sahıbı böle olmaz azıcık alı tuncadan adamlık ögren.aldıgın paraları ponzılere yatrp burda gelmesını beklıoz deme ...

singulariy

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 09 Haziran 2017, 01:29:00
1 lira da aynı 100 000 tl de aynı sevgılı vatandas.paradan once adamlık durustluk onemlı onu ogren .kımıne 1 tl cok paradır kımıne 100 000 tl az paradır bunu ogren derım.. site sahıbı böle olmaz azıcık alı tuncadan adamlık ögren.aldıgın paraları ponzılere yatrp burda gelmesını beklıoz deme ...

bu arkadaş böyle kaç gündür iade ettiği yok edicez diye bizi oyalıyor günlerdir bekliyoruz, forumuda kapattı ki kimse bir şey yazamasın sitenin tek iletişimi forum zaten sorunu olan ne yapacak ? gelmiş sesiniz çok çıkıyor diyor zira kendi sitesinin forumunda sesi çıkanları banlamayı paranı iade etmiyorum demeyi biliyor herkes görsün sitenin sahibinin kullanıcılara tutumunu burda 1 aydır para alamıyoruz üstüne haklıymış gibi sesini bize yükseltiyor

Engin

admin makaraya aldı işi ya scama tasınsın artık bence

SerdarTR

Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar hiç yorum yapmadım ve bekledim. Siteye ilk yatırım yapanlardanım ve daha sonrasında da yüksek miktarda yatırımlarım oldu.

Son 1 aylık süreçte herhangi bir iade istemedim, güvendim; oynamaya devam ettim fakat şuan görüyorum ki 6 gün önceki ödeme isteğim hala beklemede duruyor.

Açık açık yazıyorum şimdiye kadar toplamda ise;

İSTGAME'den epin satıldığı zaman: 600 TL
GAMEPAGE'dan epin satıldığı zaman: 1550 TL

olmak üzere genel olarak 2150 TL yatırım yaptım.

Ne kadar çekim yaptığıma gelirsek; 315 TL

Şuan ise 25 TL çekim beklemede ve 13 TL bakiyem var.

Şimdi @VampirSehri ne soruyorum. Ödemeler devam edecek mi size güvenmeye devam edelim mi? Yoksa bizi oyalayarak ayda sadece bir kaç ödeme mi yapacaksınız? Bu konuda bir açıklama yaparsanız net olarak bizde ona göre yol çizelim zamanımızı kullanalım. Bakın size güvendiğimden geri iade bile istemedim. Fakat şuan gerçekten sadece sizin adınıza üzülüyorum...

Bu konuda net ve bilgilendirici bir açıklama yaparsanız sevinirim. Açıkca ve oyalamadan ne durumda ise söylemenizi rica ediyorum.

Bazinga

İadelerle ilgili bir gelişme,açıklama yok.Site  (scm)'a taşınmalı

singulariy

Alıntı yapılan: Bazinga - 13 Haziran 2017, 17:32:25
İadelerle ilgili bir gelişme,açıklama yok.Site  (scm)'a taşınmalı

34 gün geçti bir ses yok sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar kısacası dolandırıcı

(scm)