Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: kazims - 18 Şubat 2017, 01:09:18
bu son müsade bundan sonra müsade yok konu şablona göre düzenlenmez ise onay alamayacak

yarın 12.00 ye kadar konuyu şablona ve kurallara uygun hale gelmez ise kaldırılacaktır

Aslında konunuza bakarak yazmıştım birçok şeyi ama olmayan birkaç madde eksik. Onlarıda açıklayarak tekrar yazacağım. Müsade için teşekkür ederim

kazims

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 01:13:37
Aslında konunuza bakarak yazmıştım birçok şeyi ama olmayan birkaç madde eksik. Onlarıda açıklayarak tekrar yazacağım. Müsade için teşekkür ederim

olmayan yerlere YOK yazın demiştim

şablon belli olan yerler lütfen dolsun

VampirSehri

Birkaç soru sormak istiyorum affınıza sığınarak anlamadığım yerler var.

Hediye Verdiği Hayvan - Mal - Diğer Meteryaller: yazıldı

Üretim Veya Yem Deposu Minimum ve Maximum Miktarları: depo bilgileri yazılacak

Hayvan - Mal - Diğer Meteryallerin Yaşam Süreleri: yaşam süreleri yazılacak

Ödeme Puanı Hakkında Bilgi: yazıldı

Roi Süresi Ve Oranı: bu nedir :) ?

Birlik Sistemi Hakkında Bilgi: yazılacak

Saatlik Ve Günlük Bonus Miktarı: yazıldı

Promosyon: yazıldı

Ödeme İşlemcileri:

Deposit İşlemcileri:

Yukardaki ikisinde ne demek istediğinizi anlamadım

Minimum Ve Maximum Ödeme Limiti: yazıldı
Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: bundan kastınızı anlamadım

Ödeme Zamanı: yazıldı

Bu alttakileri yazmaya gerek yok sanırım
Yatırım Yapılan Miktarım:
Referans Kazançları
Referanslı Kayıt Linki:

Yukarda anlamadığım yerler var. Açıklarsanız onlarıda halledeceğim. Şimdiden teşekkür ederim

dr1980m

Mümkünse kendi hakkınızda bilgi vermeniz mümkün mü?
Siz kimsiniz? Şirket mi? Ekip mi?
Projeniz, bütçeniz, planlamanız nedir?
Yatırım sistemi için tecrübeleriniz nelerdir?
Yatırımları nerelerde değerlendireceksiniz?

Kısa bilgiler verirseniz biz de yatırım için değerlendirebiliriz :)

kazims

Roi Süresi Ve Oranı: bu nedir :) ? yatırılan paranın geri dönüş % si ve süresi. yatırımın geri dönüş oranı yani

Ödeme İşlemcileri: nereye ödeme yapıyorsunuz. papara banka havalesi payeer bitcoin başka bunlar

Deposit İşlemcileri: deposit nerden alıyorsunuz banka papara bitcoin hangisi

Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: ne kadar yatırım yapılacak alt limit üst limit

en baştada site sahibi iseniz var oradaki alanları unutmayınız

brknesn

Bir yazılımcı olarak sisteminizi çok beğendim,arkadaşın dediği gibi şirket,ekip vs hakkında bilgi yapmanız daha faydalı olur.Yani kim olduğunuzu bilmemiz açısından ki yatırım yapabilelim.Hayırlı olsun umarım  (scm) olmaz :)

VampirSehri

Alıntı yapılan: dr1980m - 18 Şubat 2017, 01:27:01
Mümkünse kendi hakkınızda bilgi vermeniz mümkün mü?
Siz kimsiniz? Şirket mi? Ekip mi?
Projeniz, bütçeniz, planlamanız nedir?
Yatırım sistemi için tecrübeleriniz nelerdir?
Yatırımları nerelerde değerlendireceksiniz?

Kısa bilgiler verirseniz biz de yatırım için değerlendirebiliriz :)

Merhaba, öncelikle hem ekibiz hem şirketiz :) Istgame.com ile ortak yürüttüğümüz bir çalışmanın ürünüdür VampirSehri. Istgame.com epin sağlacımızdır ve kendileri bize destek olmaktadır. Istgame adını duymuşsunuzdur ama duymayanlar için epin sektöründe 7 yıldır bu işi yapan firmadır. Bugüne kadar bir dolandırıcılığı görülmemiştir :)

Ekibimize gelecek olursak. 3kişinin bu site üzerinde emeği geçmiştir. Ayrıca dışarıdan çalıştığımız vampirlerimizi çizen arkadaşımızı ekibe dahil etmedim. Yazılım mühendisi, Grafik tasarım ve Reklam yöneticisi olarak 3 kişi VampirSehri'ni yaptık.

VampirSehrini şuanda sade bir oyun olarak görüyor olabilirsiniz. Öncelikle hali hazırda 5-6 farklı sistem açılışı bekliyor. Biranda bunları piyasaya koymamamızın sebebi şuanki halinde çıkabilecek hataları düzeltmek ve kafa karışıklığı yaratmak istemediğimizden kaynaklıdır. Yakında güncelleştirmeler ile sektörde görülmemiş yenilikler yapacağımıza emin olabilirsiniz.

Biz diğer siteler gibi oturup kan torbasının dolmasının beklenmesini istemiyoruz. Sitede vakit geçirilsin farklı atraksiyonlar olsun istiyoruz. Bunlar içinde oldukça sıkı çalışıyoruz. Bunlar kısaca proje ve planımızdı.

Bütçemize gelecek olursak sistemi ortalama 1 sene yürütücek gücümüz var. Tabi bu 1 sene kimsenin yatırım yapmayıp, herkesin para çektiğini düşünürsek geçerli. Ancak kendimize ve sistemimize güveniyoruz ve yeni sistemlerimiz ile hem site hem siz kazanacaksınız bunu garanti ediyoruz.

Açıkcası yatırım sistemi ile ilgili bir site tecrübemiz yok. Daha önce açmadık veya kapatmadık. İlk sitemiz VampirSehri. Ancak bu sektörü keşfettiğimizde piyasadaki her oyunu oynadık ve inceledik. Bu konuda bir şüpheniz olmasın.

Yatırım planlarımızda ileriki dönemlerde sıkışmamak adına belli bir kısmını üyelerimize ayırıp belli kısmınıda geliştirmek için harcayacağız. Sistemin yıllarca ayakta kalması için birçok sistem ve oyun eklenecek. Başka sorularınız olursa cevaplarım :)

Alıntı yapılan: kazims - 18 Şubat 2017, 01:30:10
Roi Süresi Ve Oranı: bu nedir :) ? yatırılan paranın geri dönüş % si ve süresi. yatırımın geri dönüş oranı yani

Ödeme İşlemcileri: nereye ödeme yapıyorsunuz. papara banka havalesi payeer bitcoin başka bunlar

Deposit İşlemcileri: deposit nerden alıyorsunuz banka papara bitcoin hangisi

Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: ne kadar yatırım yapılacak alt limit üst limit

en baştada site sahibi iseniz var oradaki alanları unutmayınız

Elimden geldiğince her soruyu cevapladım. Umarım şablona uygun olmuştur. Aksi bir durum olursa belirtirseniz en kısa sürede düzenleyeceğim. Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: brknesn - 18 Şubat 2017, 01:42:49
Bir yazılımcı olarak sisteminizi çok beğendim,arkadaşın dediği gibi şirket,ekip vs hakkında bilgi yapmanız daha faydalı olur.Yani kim olduğunuzu bilmemiz açısından ki yatırım yapabilelim.Hayırlı olsun umarım  (scm) olmaz :)

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yukarda sorularınızı cevapladım. Umarım yeterli olur. Olmadığı yerde yeni soruları her zaman cevaplayabilirim :)

Ayrıca böyle bir sistemi scam yapmak için aylarca kodlayıp, vampirleri çizdirmek yerine hazır bir sistem kurup yapılabilirdi :) Amacımız kazanırken kazandırmak olduğu için tüm sistemi kendimiz kodlama gereği duyduk :)

commandant

Depo suan 250  galiba

VampirSehri

250 ile başlayıp 80.000'e kadar çıkarabilirsiniz.

cellat067

mobil uyumlu değil görünüş itibarı ile güzel olmuş