Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

commandant

Oturdum hesap yaptim bu saate kadar:D yanlis yapmadiysam yatirim 7 saatlik bir depoyuda hesaba katarsak 20 ay gibi sürede kendini anca amorti ediyor sanki ??? İnsallah yanlış hesaplama yapmışımdır  :D

Özür dilerim yanlis olmuş. Kazanilan gümüşleri hesaba katmamisim

dr1980m

Seviye sistemi nedir?
Seviye atlamanın avantaj ve dezavantajları nelerdir?

VampirSehri

Alıntı yapılan: commandant - 18 Şubat 2017, 06:01:36
Oturdum hesap yaptim bu saate kadar:D yanlis yapmadiysam yatirim 7 saatlik bir depoyuda hesaba katarsak 20 ay gibi sürede kendini anca amorti ediyor sanki ??? İnsallah yanlış hesaplama yapmışımdır  :D

Özür dilerim yanlis olmuş. Kazanilan gümüşleri hesaba katmamisim

Korkuttunuz beni acaba yanlış mı yaptık biryerde diye :)

Alıntı yapılan: dr1980m - 18 Şubat 2017, 11:53:38
Seviye sistemi nedir?
Seviye atlamanın avantaj ve dezavantajları nelerdir?

Seviye sistemi şuan sadece bilgi amaçlı koyuldu. İleriki zamanlarda işlevsellik kazanacak. O zaman daha detaylı bilgi vereceğiz :)

glas95

Beğendim fakat en azından depo yükseltmeyi 1000 yerine 500 yapsanız daha iyi olur sanki.
Birde altınlarda bi üst paketi almak için hiçbir sebep yok ortada. Biraz bonus olsa bari her üst pakette %5 artış olsun bir sürü 10 TL lik paket alıncada aynı fiyat 1 tane 100 TL lik paket alıncada aynı fiyat aynı ürün ticaret mantığı olarak biraz daha fazla vermesi gerektiğini düşünüyorum. (etkinlik olarak değil)

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 12:18:32
Beğendim fakat en azından depo yükseltmeyi 1000 yerine 500 yapsanız daha iyi olur sanki.
Birde altınlarda bi üst paketi almak için hiçbir sebep yok ortada. Biraz bonus olsa bari her üst pakette %5 artış olsun bir sürü 10 TL lik paket alıncada aynı fiyat 1 tane 100 TL lik paket alıncada aynı fiyat aynı ürün ticaret mantığı olarak biraz daha fazla vermesi gerektiğini düşünüyorum. (etkinlik olarak değil)

Yaptığımız hesaplara göre en sağlıklısı bu şekilde bize inanın. Diğer türlü sistemin zarara girmesi muhtemel ve bizde bunu hiç istemiyoruz. Depo haricinde sizi zorlayan hiçbirşey yok aksine ileriki zamanlarda daha fazla kazandıracak sistemlerimiz gelecek hiç merak etmeyin.

brknesn

Depo bence olmazsa olmazdir bu tarz sistemlerde. Kullaniciyi siteye girmeye zorlar, bu sayede reklamlara tik artar ve site gelirleri yukselir.

Kusura bakmayin ama oyle depo falan olmayan haftada bir girip altin vs toplanan sistemlere guvenemiyorum. O yuzden depo olmazsa olmazdir .

cellat067

deponun 250 ile başlaması ve 250 kan torbasından az satılmaması depo fiyatının 1000 gümüş olması ayrıca mobil desteğinin olmaması kötü ben kendi adıma başlangıçta depo seviyesi düşük oyunlara yatırım yapmam en azından başlangıç deposu 1000 olursa değerlendirilebilir...

VampirSehri

Daha öncede belirttiğim gibi mobil desteğimiz mevcut. Sadece ilk girişte bulunan anasayfamızın mobil desteği yoktur. UI kısmında mobil uyumluluğu görebilirsiniz.

VampirSehri

Alıntı yapılan: cellat067 - 18 Şubat 2017, 13:57:15
deponun 250 ile başlaması ve 250 kan torbasından az satılmaması depo fiyatının 1000 gümüş olması ayrıca mobil desteğinin olmaması kötü ben kendi adıma başlangıçta depo seviyesi düşük oyunlara yatırım yapmam en azından başlangıç deposu 1000 olursa değerlendirilebilir...

Minimum satış KT'si 100'e düşürülmüştür. Amacımız oyuncularımızı zorlamadan kazandırmaktır. 100'e düşmesi sistemi etkilemeyeceğini düşündük. Umarım sizide mutlu edebilmişizdir :)

glas95

Öncelikle hesabımda şu vampirler var.
Jareth 1Vance 1
Bu ikisinin toplam ederi 3.650 gümüş.
Aylık getirilerini hesaplayınca 430,5 çıkıyor bu ne kadar mantıklı ? Sistemlerin çok yakın olduğu bir site ile karşılaştırıyorum. Hatta oradaki saatlik masrafi düşüyorum yinede o sitedeki hayvan aylık kendi parasını fazlasıyla çıkartıyor.
Karşılaştırdığım sitede aynı sistemde işliyor hem Ürün veriyor hem TL veriyor...
Kesinlikle gelir artmalı.

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 14:12:03
Minimum satış KT'si 100'e düşürülmüştür. Amacımız oyuncularımızı zorlamadan kazandırmaktır. 100'e düşmesi sistemi etkilemeyeceğini düşündük. Umarım sizide mutlu edebilmişizdir :)

Düşmemiş.