Vampirsehri.com ( SCAM )

Başlatan VampirSehri, 18 Şubat 2017, 00:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VampirSehri

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 14:18:30
Öncelikle hesabımda şu vampirler var.
Jareth 1Vance 1
Bu ikisinin toplam ederi 3.650 gümüş.
Aylık getirilerini hesaplayınca 430,5 çıkıyor bu ne kadar mantıklı ? Sistemlerin çok yakın olduğu bir site ile karşılaştırıyorum. Hatta oradaki saatlik masrafi düşüyorum yinede o sitedeki hayvan aylık kendi parasını fazlasıyla çıkartıyor.
Karşılaştırdığım sitede aynı sistemde işliyor hem Ürün veriyor hem TL veriyor...
Kesinlikle gelir artmalı.

Siz yazınca tekrar hesap yaptım. Biz sistemi kurarken hep yüksek vampirleri baz alarak yaptığımız için düşük vampirleri gözden kaçırmışız.

An itibariyle gümüş satın oranı 0,001533'den 0.004599 oranın yükseltilmiştir. Ortalama 4 kat artırdık.

Kan torbalarını 100'den satmak için tarayıcınızda Ctrl+f5 yapmanız gerekiyor önbellek dosyalarını yenilemek için :)

SerdarTR

Güvendiğim için biraz daha yatırım yaptım. Çok beğendim sistemi herkese tavsiye ederim.

SerdarTR

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 14:32:08
Siz yazınca tekrar hesap yaptım. Biz sistemi kurarken hep yüksek vampirleri baz alarak yaptığımız için düşük vampirleri gözden kaçırmışız.

An itibariyle gümüş satın oranı 0,001533'den 0.004599 oranın yükseltilmiştir. Ortalama 4 kat artırdık.

Kan torbalarını 100'den satmak için tarayıcınızda Ctrl+f5 yapmanız gerekiyor önbellek dosyalarını yenilemek için :)

Bu arada bu mesajınızı yeni gördüm, gümüş oranı hala 0.001533 görünüyor bende satış yapınca.

VampirSehri

Alıntı yapılan: SerdarTR - 18 Şubat 2017, 14:35:43
Bu arada bu mesajınızı yeni gördüm, gümüş oranı hala 0.001533 görünüyor bende satış yapınca.

Sistemlerimiz performans için önbellekleme sistemiyle çalıştığı için yansıması biraz gecikebilir. Bize güvendiğiniz için ayrıca teşekkürler

SerdarTR

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 14:38:08
Sistemlerimiz performans için önbellekleme sistemiyle çalıştığı için yansıması biraz gecikebilir. Bize güvendiğiniz için ayrıca teşekkürler

Şuan güncellendi bende dediğiniz gibi. Şimdi daha işlevsel ve daha iyi oldu.

Teşekkürler.

ulusayumutgk

aga ben normal üye oldum tam bur da başlık açacaktım bunu gördüm bana yok mu ödül :D

Alperen123

Oyun gerçekten çok güzel, emeğiniz boşa gitmez inşallah herkes için kazançlı olmasını isterim. Yalnız benim gözümde 1 tane esksiklik var ve çok büyük bir eksiklik. Sitenin ana sayfasına site istatistikleri eklemelisiniz. Sitede kaç üye var, siteye toplam kaç tl yatırım yapılmış ve toplamda kaç tl para çekilmiş. Bu istatistikler üyeye güven verir ve size yapılacak yatırımlarda ciddi derecede faydası olur. En kısa sürede ekleyeceğinizi umuyorum :)

glas95

Alıntı yapılan: VampirSehri - 18 Şubat 2017, 14:32:08

İlginiz için teşekkür ederim. Keşke 0,005 olarak sabitleseydiniz :) hesap yapması falan daha kolay olurdu en azından.

VampirSehri

Alıntı yapılan: ulusayumutgk - 18 Şubat 2017, 14:43:07
aga ben normal üye oldum tam bur da başlık açacaktım bunu gördüm bana yok mu ödül :D

:) malesef

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Şubat 2017, 15:02:52
İlginiz için teşekkür ederim. Keşke 0,005 olarak sabitleseydiniz :) hesap yapması falan daha kolay olurdu en azından.

Yakında hesap için bazı eklentilerimiz olacak sisteme :) Şuanda bile Yuva sayfasında istatistikler size yardımcı olacaktır

Alıntı yapılan: Alperen123 - 18 Şubat 2017, 15:00:51
Oyun gerçekten çok güzel, emeğiniz boşa gitmez inşallah herkes için kazançlı olmasını isterim. Yalnız benim gözümde 1 tane esksiklik var ve çok büyük bir eksiklik. Sitenin ana sayfasına site istatistikleri eklemelisiniz. Sitede kaç üye var, siteye toplam kaç tl yatırım yapılmış ve toplamda kaç tl para çekilmiş. Bu istatistikler üyeye güven verir ve size yapılacak yatırımlarda ciddi derecede faydası olur. En kısa sürede ekleyeceğinizi umuyorum :)

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Söylediğinizde çok haklısınız ancak açık konuşmak gerekirse yeni olduğumuz için istatistiklerimiz henüz kabarık değil. Bunu açıkca gösterip oyuncularımızın hevesini kırmak istemedik çünkü birçok platformda reklam yapıyoruz ve birçok kişi sistemin yeni olduğunu bilmiyor. İleriki güncelleştirmelerde mutlaka ekleyeceğiz

VampirSehri

Başlangıç depo kapasitesi 250'den 1000'e yükseltilmiştir.

Eski kayıt olan oyuncularımız +3 depo seviye hediye olarak yükseltilmiştir.